1.5.2017 Hyvät VAPPUN JUHLIJAT, HYVÄT KAVERIT JA TOVERIT

1.5.2017 Hyvät VAPPUN JUHLIJAT, HYVÄT KAVERIT JA TOVERIT
On ilo nähdä näin runsaslukuinen kuulijajoukkoa, ”suomi 100 vuotta” juhlavuoden PERINTEEKKÄSSÄ IMATRALAISESSA VAPPUJUHLASSA.

Elämmekö nyt retoriika- ja populismipuheiden aikaa ? Aikaa jossa arvot ja moraali ovat muuttaneet merkitystään, joskus jopa unohtuneet. Meidän kaikkien tulee nyt katsoa ja miettiä hyvin tarkkaan mitä LUOTTAMUS tämän päivän kuntapolitiikassa tarkoittaa. MIHIN VOI LUOTTA JA KEHEN EI.

NYT IMATRALLA eletään aikaa, jossa KUNNALLISPOLITIIKAN historiaan kirjoitetaan uusi lehti. KERROTAAN TEKNISESTÄ vaaliliitosta ”IMATRAN VAALILIITO PUOLUEESTA” JOLLA TULLAAN PÄÄTTÄMÄÄN KUINKA IMATRA JATKAA TULEVAISUUTEEN. Mutta KIRJOITETAANKO, että 1000 äänen ”ääniharava” jäi ilman valtuuston puheenjohtajan paikka ja vaalivoittaja sosialidemokraatit passitetaan kuntapolitiikan kuunteluoppilaaksi oikeistolaisella kapinettipolitiikalla.

Puhutaan kauniisti yhtenäisestä ”Imatran vaaliliitto puolueesta”. Puolueesta, joka haluaa unohtaa yli 40tä PROSENTTIA IMATRALAISISTA ÄÄNESTÄJISTÄ ja SIIRTÄÄ” HEIDÄN ÄÄNENSÄ KUNNALLISESSA PÄÄTÖKSENTEOSSA ”katsojan” rooliin.

KAUPUNGINJOHTAJAN VALINTA JÄTTI JÄLKEENSÄ MONIA KYSYMYKSIÄ, MUTTA YLLÄTTÄVINTÄ OLI valintaprosessin loppusuoran ”VALTUUSTOSALINÄYTELMÄ”, jossa VAALILIITOPUOLUEN EDISTAJA HAUKUI Sosialidemokraatit ”koiran monttuunheitäjiksi” taputuksien ja aplodien SÄESTYKSELLÄ. Tämäkö on nyt sitä ”YHTENÄISEN IMATRA PUOLUEEN ” sivistynyttä YHTEISTYÖTARJONTAA IMATRALAISESSA KUNTAPOLITIIKASTA TÄTÄ SOPII MEIDÄN KAIKKIEN IHMETELLÄ.

No yhtä kaikki, tämä on se kuntalaisten äänestämä kuntapolitiikan NYKY tilanne, josta IMATRAN SOSIALIDEMOKRAATIT lähtevät ”Imatran vaaliliittopuoleen” kanssa rakentamaan parempaa tulevaisuutta Imatralaisille unohtamatta että maakuntavaalit ovat jo ovella.

Mutta nyt, nauttikaamme ”HIUKAN KOLEASTA” MUTTA KAUNIISTA VAPPUSÄÄSTÄ ja VIETTÄKÄÄMME IMATRALAINEN VAPPU TURVALLISESTI rauhan ja ystävyyden ilmapiirissä.
TERVETULOA…

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.