11.2.2016 IMATRAN LUO JA KEHITTÄÄ UUTTA..

11.2.2016 IMATRAN LUO JA KEHITTÄÄ UUTTA..
Veikko valtuutettuna…. Kaupungin asioissa, niin valtuustossa, teknisessä lautakunnassa, nyt kaupungin kehityslautakunnassa, vanhusneuvostossa, E-K liiton tarkastuslautakunnan jäsenenä…lausuu:
On eletty odottavaa aikaa, mutta kehitystä on tehty. Odottavaa aikaa siltä osin, mitä tapahtuu valtakunnassa hallituksen esittämillä päätöksillä.. Päätökset vaikuttavat kaikkeen kaikessa ja kaikkialla, niin Imatralla, maakunnassa, naapurikunnissa kuin valtakunnassa. Odotusta myös siitä mitä tapahtuu naapurivaltiossa…

IMATRA luo ja kehittää uutta, ODOTTAA VOI MUTTA EI OLLA TOIMETON…
Vuosi 2016 on paikallisen kehityksen vuosi. Itse näen ja kuulen, että kuntalainenkin on hämmästyneesti ilahtunut Imatran kaupungin viimevuotisiin painostuksiin, niin hyvinvointiin kuin kunnan infrastruktuuriin ja pienrakentamiseen.
ASIOITA JOISTA ON TULLUT HENKILÖKOHTAISIA PALAUTTEITA:
– KAUPUNGIN HALLINNON UUDISTUS, tähän liittyviin kysymyksiin, kertomalla miksi uudistetaan, on tullut enemmän positiivisia vastauksia.
– LIIKENNEYMPYRÄT, viimeaikoina on tullut pelkästään positiivista. ”Sammuttakaa valot vanhan RautaPertin risteyksestä”
– UUSI BIOLÄMPÖLAITOS, pelkkää positiivista
– UKOSKAN urheilun, liikunnan ja vapaa-ajan ”rakentaminen”, pääsääntöisesti positiivista. Tässä on vielä tekemistä. Kehitystä ”liikuntarakentamiseen” on olemassa, mutta se vaatii oman aikansa. Kritiiki on positiivisoitunut, mutta konservatiiviseltä suunnalta puhaltaa vielä hyvin voimakas vastatuuli.
– TIET JA VÄYLÄT parantamisessa, jatkuva negatiivisuus on muuttunut odottavaksi positiivisuudeksi.
– PUTKET JA VIEMÄRIT tässäkin on onnistuttu parantamaan toimintaa ja kuntalaisilla on positiivista odotusta vielä paremmasta kunnallistekniikan hoidosta.
– SATAMAsta on tullut palautteita puolesta ja vastaan, tämä vaatii ”kaikilta” asennemuutosta ja yhteisen hyvän ymmärtämistä. Satamainvestoinnit ovat välttämättömiä ja korjausvelkakin on odotettua suurempi.
– TAPAHTUMA ja VIIHDE ”kulttuuri” on päässyt irti vanhoista kahleista, nyt on voimakas uuden luomisen aika, vuoden 2015 palautteet olivat positiivisia…
– SIVISTYS on saanut kovaa kritiikkiä lähinnä ”koulupurkujen” johdosta, valitettavasti oma valintani on OPETUKSEN LAATUUN SATSAAMINEN eli ”IHMISEEN INVESTOINTI”.
– VANHAN YLLÄPITÄMINEN, kritiikki on kovaa, mutta korkea on ”korjausvelan” hinta joka johtaa väistämättömästi ”rakennuksien poistoon”.
– KUNTALAISTEN IKÄÄNTYMINEN on tuleva ongelma, kysymyksiä on paljon, mutta oikeita vastauksia vähän. Realismi ja iän vaatima inhimillisyys on päätösten keskiössä.
– PAIKALLISLIIKENNE, kansalaiset odottavat paraneeko liikkumisen mahdollisuudet. Itse uskon että paranee merkittävästi.
– EKSOTE, terveys- ja sosiaalitominta on käynnistynyt ja 1.6.2016 on ensimmäiset palautteiden käsittelyn paikka..
– TYÖTTÖMYYS ei poistu ”tempuilla”, korkean jalostusasteen yrityksillä ja erikoisalan palveluilla on ”vientiä” ulkomaille. Hyvin vähän positiivista palautetta.
– SEKALAISET asiat… venäläiset poistuneet, harmillista palautetta.
– HUOMINEN JA YLIHUOMINEN, negatiivista palautetta siitä että ”ylikypsiä” poliitikkoja on liikaa. Mutta kannatta miettiä kuinka KIINAA HALLITAAN…ja meitä on vain viisimiljoonaa.

Imatralla asiat on (8+), eli arvosana HYVÄ… Työllisyys on HUONO, HUONO.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.