12.2.2017 KJ Hallituksen …”faktojen” kokous

12.2.2017 KJ Hallituksen kokous
OMA NÄKEMYKSENI KOKOUKSESTA:
IHMETYS:
Klo 15.00. Ensin tuli 2 henkilöä, sitten 1 henkilö … Tovin oli hiljaista sit tuli 2 ja 1. Ja myöhemmin 1 ja 1.. Kaksi oli ilmoittanut poissaolosta.. OLI AIKA ERIKOINEN HENKILÖIDEN SISÄÄNTULO KOKOUKSEEN. Samoin ”ulko-oven” käyttäytyminen toiset pääsi sisään toiset ei ?

KOKOUS ALKOI 15.30 ja päättyi 16.25.
Listan mukaan edettiin ja pääaiheena oli valtuuston pj. valinta. Puheenvuoroja käytettiin 11 kpl ja tämä on ”politiikkaa”. Kaksi naista ja neljä miestä käyttivät puheenvuorot.
– Kunnallisjärjestön työvaliokunnan päätökset olivat pohjalla nyt käytävissä puheissa ja päätöksissä, tämä hyvä.
– Muutama puheenvuoro oli ”selkärangallinen”, pysyivät entisissä ajatuksissaan eivät etsineet ”mitään epäolennaista” vaan näkivät FAKTAT ja hakivat ratkaisun, viisas näkemys.
– muut puheet, paperi-insinöörin termeillä sanottuna.. ”pulpperi kamaa”, epäkuranttit puheet ”jauhetaan uudelleen” käyttöön ja sotketaan ”uusiopuheiden” sekaan laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

– KYLLÄ TOI SANA ”LUOTTAMUS” ON VAIKEA SANA YHTEISKUNNALLISESSA POLITIIKASSA, TYÖMARKKINAPOLITIIKASSA SE EI OLE ONGELMA, TYÖMARKKINOIDEN ON TOIMITTAVA NIINKUIN ON ”MUSTAA VALKOISELLA”, EIKÄ VÄÄRIN MUISTAMISIA OLE OLEMASSA.

Tässä kokouksessa. Toki monessa muussakin. Väistämättä tulee mieleen kaksi sanontaa:
– TOTUUDEN PUHUJALLA EI OLE MAJATALOA.
– ”TOTTUUREN SAA SANNOO”, KOSKA TUTKIMUKSIEN MUKAAN SE JOHTAA 75% KEHITYKSEEN.

PÄÄTÖS:
Imatran SDP kunnallisjärjestön hallituksen esitys edustajiston kokoukselle on että NiinaM esitetään kaupunginvaltuuston pj:ssi tämä valtuustokauden loppun saakka. Täydennetään hallitusta naiskiintiöt mukaan naisella jne…

Toki virallinen pöytäkirja on tehty kokouksesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top