13.3.2017 Kouvola halusi ”M Toikan”

13.3.2017 Kouvola valitsi Marita Toikan Kouvolaan..

Ensinnäkin onnea Maritalle ja onnea Kouvolalle Entisenä ”kuusaalaisena” ja kuukausittain siellä omakotitalon ”huoltomiehenä” toimijana…. En usko että Kouvola ja kuusaalaiset tulevat pettymään valinnastaan…..

Toiseksi Imatra tulee tyhjenemään johtajista entisestään…tämä on huono asia ”Imatrabrändiä” ja ”NYT JA JUST tilannetta” katsottaessa JA KUN vielä lukee nämä paikallislehden ”poliitisen” negatiivisuuden höpinän asiasta niin panee naaman vakavaksi.
Helppoa ei ole saada ”Imatran kirkolle” ARVONSA JA ITSENSÄ TUNTEVAA kaupunginjohtajaa tämä on FAKTA … JA TULI selväksi jo 2016 puolella… MUTTA Imatran kaupunki tarvitsee hyvän pelinrakentaja… RATKAISUJEN NÄKIJÄN JA TEKIJÄN …. Valitettavasti nykyiset hakijat ovat minun silmissä ”vilttiketjun miehiä”

MIKÄ ON IMATRA POLIITISESSA MAAILMASSA VIKANA, TÄTÄ MINÄ EN TIEDÄ, JA KUN:

TALOUS ON HYVÄLLÄ MALLILLA?
KAUPUNKIN STRATEGIA ON HYVÄ ?
KAUPUNKIN KEHITUS ON TYYDYTTÄVÄSSÄ MALLISSA ?
PERUSTEOLLISUUDEN INVESTOINNIT OVAT MENEILLÄÄN ?
MATKAILU JA SUURTAPAHTUMAT ODOTTA UUTTA NOUSUA ?
KAUPUNKI-Infra KOHENTUU ?
HYVINVOINNIN LUOMINEN ON OMISSA KÄSISSÄ ?

VAI EIKÖ SE OLEKKAAN NIIN HYVÄ KUIN ME ANNAMME ITSEMME ASIAN NÄHDÄ…JA ….YMMÄRTÄÄ

Tulee esille nämä viimeaikaiset ”lehdestä luetut”
Lehden kirjoitama POLIITINEN OHJAUS, POLIITISEN OHJAUKSEN ILMAPIIRI… ONKO SE NIIN INNOSTAVAA, MOTIVOIVAA, PALKITSEVAA, TYÖTÄ TEKEVÄN VIRKAMIEHEN KANNALTA …. ETTÄ HÄN HALUAA TEHDÄ SITÄÄ JA JOKA PÄIVÄ ON ”MUKAVA TULLA TÖIHIN”

Kuntalaisen kannatta ”oikeesti” MIETTIÄ missä Imatralla ”oikeasti” mennään.. MITKÄ OVAT NE OIKEAT MENESTYMISEN AVAIMET IMATRAN KAUPUNGILLE.. ME ELÄMME NYT 2020 LUKUA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top