14-18.8.2017 politiikan ja järjestöjen ”käynnistys” osio 1

14.8.2017 SDP ja Anton Rönnholm Imatran kylpylältä.

Poliitisen syksyn avaus. Avoin tilaisuus Imatran Kylpylällä.
SDP puoluesihteeri Antton Rönnholm vieraili Imatralla 14.8 klo 18-20
Tilaisuus jouduttiin vetämään ”skypeyhteydellä” junamiesten lakon takia. Osallistujia 25 henkilöä ja ohjelmaa jouduttiin muokkaamaan kun jouduttiin ”livestä” menemään videolle, asia onnistui tunnelma asiallisen….mutta viileä. Odotin yli 30 tilaisuuteen!

OHJELMAN ALUSTUS:
Missä menet suomi politiikka?
Gallupit kertoo, kuntalaiset kuuntelee!
Talouskasvu toipuu, mutta hitaasti!
Kuinka oikeita työpaikkoja koko Suomeen ?
Aktiivisuutta yhteisten asioiden hoitoon jne..

Anttonin esitys kaikkine välikysymyksineen kesti n. 1h ja 45min. Puheenvuoroja noin 30 kpl. Loppukeskustelu 20 min. Kyllä SDP on kovan sisäisen painin edessä jos halutaan menestyä.
Oma näkemykseni tilaisuudesta ja SDP tämän hetkisestä tilanteesta:
Tilaisuus oli hyvä ja kertoi ”power pointillismia” mitä ”pitäisi tehdä”,eli ei puutu kuin tekijät. Mistä tekijät ? Naisia on puhumassa, mutta onko tekemässä. Miehet on takavasemmalla, miksi ovat siellä ?miksi miehet ovat out?. Kokonaisuudesta puutuu se uuden yhdessä tekemisen ”palo”, naisenergialla soudetaan vanhaa ”ruuhta” kun taas VIH. on miesenergiaa ja uusi liikuvapenkkinen ja notkea-airoinen ”kilpanelikkö” Kokouksesta on k-järjestön sihteeri tehnyt erillisen yhteenvedon kunnallisjärjestön muistoihin 2017.

15.8.2017 Tietoteknistä iPad koulutusta
Klo 08-13 ja paikka Valtuustosali.

Edellinen koulutus oli eilen iltapäivällä. Koulutus oli vähintäänkin tarpeellinen. Lisäkoulutus kun laitteet ovat olleet pari viikkoa henkilöiden käsissä ei olisi pahitteeksi. Tiedossa on, että kaupungin asioiden hallinnan työkalu ”software alusta” tulee muuttumaan ja tällöin tulee lisää koulutusta. ”Alustan” rakentaminen on myöhässä vuoden eli lokakuussa uusi työkalu käytössä?
Oma näkemykseni tästä työkaluista, informaatiosta, koulutuksesta.
Työkalu, ”device and software” on hyvä, varaa parantaakin. Sivistys ja koulutusmaailma ja kunnan poliitisen edunvalvonta, ”valtuutettujen”, tulee osata ja käyttää samaa ”tietotekniikkaa” nyt ja tulevaisuudessa jne..
Informaatio, kulkee ja toimii kohtalaisesti, informaation koordinointi ja kohdentaminen tulee parantua.
Koulutukset on oltava ”lähes” pakollisia… HIUKAN PAINAVASTI SANOEN, sellainen luottamushenkilö joka ei halua osallistua koulutuksiin eikä halua käyttä ”tietotekniikkaa” hänen ei tulisi olla ”ehdokkaanakaan” vaaleissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top