14.3.2016 ”SDP, MITÄ VANHAA ja MITÄ UUTTA vaalit 2017”.

14.3.2016 ”SDP, MITÄ VANHAA ja MITÄ UUTTA vaalit 2017”.
– SD Kannatustilanne… tänä päivänä ”22,9%”.
– Ajatukset tämän päivän tilanteesta, mistä kannatus johtuu… Muistaen että kannatus on vuosikymmenen laskenut (historia 25,21,19,17,15%). Täytyy olla jalat maassa ja ajatus päässä, ”miltä asia näyttää” kansalaisten silmissä.

Tämä oma ”realismi” ja vieras ulkopuolinen hypetys, fanitus ja fiktio tuo ”omaan impulsiivinen tunnetilaa” tämän päivän politiikkaan. Tämä kaikki täytyy olla ”meillä” hallinnassa jos haluamme menestyä. Kiinassa on kommunistinen puolue ja kapitalistinen talousjärjestelmä … Vain viisaudella miljardikansa pysyy omissa housuissaan.
– T Harakan kirjoitus… ”uudistuvan SDPsiiven linjaus” tilauksesta tehty kirjoitus, joka ohjattiin voimakkaasti julkisuuteen oli ”hyvä” kirjoitus ja uuden ajan avaus..
– Ay toiminta ja SDP, kuinka voimakkaasti Ay toiminta halutaan ottaa mukaan puoluetoimintaan?, huomioiden ”äänestäjät”?. SDP on aina ollut ja on edelleen työn ja ”palkallaan eläjän” puolue joka maksaa tulostaa veroa 40%. Vähemmän täällä on ”pääomalla eläjiä” ja pääomatulosta 30% veroa maksavaa ”joukkoa”. Toki ”selkänoja” on oltava pääomallakin ja voitosta se tukiraha tulee KOKO:kin ja tappion kuitta veronmaksaja.
– Maltillinen, ”viisas kieli”, keskellä suuta, tämä julkisuus on hallittava. Nykyisen SDP kannatuksen voi niin sanotusti ”tyriä” ainoastaan SDP itse. ”Konstit on monet” myös henkilökohtaisilla kilpailijoilla ja julkisella medialla. Eli sanonta ”valhe, emävale, tilasto” on kova työkalu tämänpäiväinen totuutta ja luotettavuutta rakennettaessa.
Tahtoo vaan olla ettei meillä tätä puolueetonta ja sensuurin vapaata mediaa ole missään ja ”pyrkyrimaailman” vilkas mieli ja raikas kieli tahtoo muokkata maailman sellaiseksi kun haluaa.
– Yrittäjiä tarvitsee kaikki, mutta yksinyrittäjänä EUssa ei mene kuin ”terveys”. Suomi tarvitsee työn antajia ja tiimiyritystoimintaan kannustavan ja tukevan yrityspolitiikkan. ”menestyvä yritys menestyy ammattitaitoisella¨, sitoutuneella ja aktiivisella työntekijällä” Tämä on vahvuus oikein ymmärrettynä ja ennenkaikkea käytettynä. Koulutuksesta ja sivistyksestä leikkaaminen leikkaa ”älystä”, viisaudesta ja tulevaisuudesta. Leikkauksen johdannaisena siirrämme tulevaisuuden viisauden ruotsalaiseen kansantalouteen….

Vaalit on 9.4.2017
– Mitä, missä ja milloin … tapahtumat ja aikataulu…
– Mitä vanhaa järjestetään… ARVOT huomioiden.
– Mitä uutta täytyy järjestää …. ARVOT huomioiden
– Puheet ja toiminta: mitä puheita, mitä aiheita, ketkä puhumassa jne..
– Mitä oheistoimintaa, ”teltta, mehut, makkaraa”, missä tapahtumia tulee järjestää huomioiden, ei pelkästään ”SDP äänestäjille” vaan vapaan maan VAPAILLE ÄÄNILLE.
– Perinteelliset paikat, Uudet paikat
– Milloin tapahtuma tulee järjestää
– ……. Vaalit on 9.4.2017

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top