16.10.2017 YH-rakentajat ”seminaari” yhtiön menneestä sekä tulevasta.

16.10.2017 YH-rakentajat ”seminaari” yhtiön menneestä sekä tulevasta.
Klo 09 – 17
Mukana oli VANHAT ja UUDET ”hallitusosaajat”.

YH-rakentajien historia on pitkä oliko 70 vuotta? tämä tulee tarkistaa jne..
Nyt tulevaisuus on tärkeää tärkeämpi kun ”kynnyksellä” odottaa SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUS. Seminaarin henki, ”Imatra YH- rakentajat Oy on Imatran rakentaja myös huomenna”.
– Entiset hallitusjäsenet pitivät alustuksen ensimmäiset 3 tuntia uusien jäsenten kommenttien säestämänä.
– Tauko 1 tunti.
– Uusi ”vuoden 2017” yhtiön johto piti alustuksen tästä päivästä ja tulevasta seuraavat 2 tuntia, vanhojen jäsenten kommenttien säestämänä.
– Yhtiön Missio, Visio, Strategia oli esillä seuraavat 2 tuntia toimitusjohtaja esittelemään.
– Sauna ja päivällinen 8 tunnin rupeaman päätteeksi.

Yhteenveto:
Päivän ”Imatra YH- rakentajat Oy on Imatran rakentaja myös huomenna” seminaarin yhteenveto ja tulevaisuuden sanomana oli selkeä.

Hyvä tilaisuus, jossa tarkasteltiin omaa muutaman menneen vuoden ”sepelin lapiointia” sekä konserniohjauksen ”pyörittämiä kiviä” Yh-rakentajat Oy:n hyvin liikkuvaan ”rekeen”.
– asiallinen menneisyys luo turvalliseen tulevaisuuteen.
– nyky tilanne jossa on halun menestyä tässä SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN myllerryksessä on ”mahdollisuus” ei itsestään selvyys.
– ko. yhtiön hallituksen jäsenenä en epäile yhtään etteikö Imatran YH-rakentajat Oy menesty riittävän hyvin myös tulevina vuosina.

Näin se on kuntalaisille ”kirjoitettava” huomioiden tämän päivän KUNTALAKI, OSAKEYHTIÖLAKI, RIKOSLAKI… toki kahdenkeskisissä keskusteluissa asioista voi vapaammin keskustella muistaen kuitenkin markkinamaailman etiikka ja moraali.
Edelleen olen sitä mieltä että ”ruotsalaiset on viisasta kansaa” kun puhumme skandinaavisesta johtamisesta ja pohjoismaisessa demokratiasta.

”Verokruunuilla rakentaminen” ei saa olla salattua ei valtiossa eikä kunnissa on Ruotsin talouskehityksen menestyksen viisaus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top