16.6.2014 Kaupunginvaltuuston kokous, paljon asioita ja päätettävää

16.6.2014 Kaupunginvaltuuston kokous
klo 13.30 -14.00 SD- valtuustoryhmän kokous. Täsmennyksiä eilisen kokouksen asioihin ja edelleen ei ryhmäkannatusta AS:n muutosesitykseen, hän voi esittää asian ja katsotaan mihin tilanne etenee. Samoin TTp uudelleen organisointi ja yhtiöittäminen, ei kurillista sitovaa päätöstä vaan katsotaan kuinka tämäkin asia etenee. Muut puolueet eivät lähde kaatamaan esitystä joten nk. politiikka voi tehdä mutta ja mutta kenen on etu, ei ainakaan puolueen..
Kärki-leader menee esityksen mukaan ja kuinka kauan tilinpäätöksen 2013 käsittelyssä menee ?. Osavuosikatsaus 1/3 2014 tullaan merkitsemää tiedonantona. Henkilöstöohjelma AN pitää puheen, Ukoskan kehittämisohjelma menee eteenpäi jne.. ei muita kommentteja. kymmenkunta puheenvuoroa jne..
klo 14-20 Kaupunginvaltuuston kokous.
Alkoi odotuksen mukaisesti

§1 – §3 rituaaleja
§4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2013 kesti klo 16 saakka, lennokasta oli puhe tuloksia voi lueskella Uutisvuoksesta. Oma puheeni oli eka puhe pöntöstä laitan sen liitteenä omaan blogiin … TWJ heitti omat mausteet, mutta tuli liian myöhään jouduin kirjoittamaan puheen aikaisemmin… yksilöjaoston asiat keskusteluttivat lehdistöä jne.. Tässä äänesteltiin useampaan kertaan ja lopuksi tuli yksi ponsikin pelin jatkamiseksi syksyllä …
§5, §7,§8,§9,§10,§11, olivat sekalaista mutta asiallista keskustelua
§12 oli odotetun lainen ja tämäkin meni äänestykseen joka minusta ei ollut SDP:n kannalta järkevää. Tiedettiin ettei muut lähde mukaan ja päätöksellä haluttiin vain sotkea järjestöpolitiikka ja kunnallispolitiikkaa ajattelemattomasti toisiinsa..
Kaikkiaan käytettiin noin 40 puheenvuoroa ja pituudet vaihtelivat 10min 1min. Eniten oli äänessä SDP ka KOK. Edelleen minua ei viehätä puheet jotka toistuvat ja jokainen puolue haluaa höpöttää samat asiat ja moneen kertaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top