17.8.2014 SDP EI VOI ELÄÄ -70 IDEOLOGIALLA, ON HYPÄTTÄVÄ 2020 IDEOLOGIAAN, SE ON VAIN LÖYDETTÄVÄ.

17.8.2014 SD työvaliokunnan kokous.
klo 18.30 – 21.00
Imatran kylpylä
EM- kisojen keihäänheiton ”finaali” menossa ja Heikki soitti ja ehdotti että katsotaan ekaksi keihäs ja sitten kokous … Tulin mökiltä kokoukseen ja takaisin mökille ”muikkuja pyytämään”
Mukana Heikki, Veikko, Rauni, Tuija.
Yleistä keskusteluja, mitä on Imatralla SD saanut läpi ”kunnallispolitiikassa”.
Psykiatrinen osato, SD on asia esille tuoja. No, itse tiedän asiasta paljon ja onko SD tuonut asian esille niin on… mutta edellinen valtuusto 2009-2012 oli täysin ”muiden” ohjattavissa mielenterveysasiassa kuin Imatran SD:n. Miksi näin oli on täysin edellisten SD:n ”tarkoituksenmukaista” tietämättömyyttä, miksi näin tätä en ymmärrä !!!!!!! Hyviä kommentteja tämän päivän SD:stä .. Nyt Imatralla politiikka tekee virkamiehet… Lukekaa Lasse Lehtinen viimeaikaiset kirjoitukset … ”meidän pennut valmistuvat parempaan ammattiin ja siirtyivät ”KOK” riveihin”.
SDP EI VOI ELÄÄ -70 IDEOLOGIALLA, ON HYPÄTTÄVÄ 2020 IDEOLOGIAAN, SE ON VAIN LÖYDETTÄVÄ.

Tehdastyöläiset ja palveluala … 20 % SD kannatus… nyt naiset, virkanaiset, hoitonaiset, uranaiset on saatava takaisin SD riveihin. Äijät on saatava ”äijäjoogaan” ja miettimään missä on älyn ja voiman tasapaino kun halutaan tasapainottaa niitä tulevan SDP arvoja, arvoja jolla pieni ”palkatulolla” eläjä saan turvattua tulevaisuutensa. Sosiaalidemokraattisen yhteiskunnan peruskivi on demokratia, palkkatulot ja yhteisesti sovitut verot jolla hoidetaan perus hyvinvointi itsenäisessä isänmaassa. ”ÄitiV:n malli ei sovi meille”.
ASIAT
A) Kuntalaki,
onko suomen SDP antanut lausunnon uudesta kuntalaista? en tiedä. Imatran seutukunta lausunto.. uudesta kuntalaista … HTa lähettää lausunnon Veikolle… TÄMÄ on seutukunta yhteistyöryhmä antama lausunto ja Imatran SD antaa näistä veikko kasaa yhteenvedon. Onnistuuko???

B) IMATRAN SEUDUN SÄHKÖ (ISS)
Suvut hallitsevat ”sähköä” ja taloudellinen tilanne on huono, onko näin? en tiedä. Hallitseeko suku dynastian IS..SÄHKÖÄ. Hiukan menneisyyttä P Komi oli viimeinen Imatran kaupungin ”hyväksytty” edustaja ISS hallituksessa, nyt on J Kärnä, onko oikeasti vai ”hallituksen kahvikerhon jäsen”? en tiedä. Tällä hetkellä KOK:n edustajia ja yes,yes, henkilöt istuvat ko. hallituksessa, onko näin en tiedä? ISS on toki voittoa tavoitteleva ja tuotava firma markkinatalouden periaatteilla. Onko kaupungin ja SDP:n päätökset energian ja sähkön tuotannossa ristiriidassa ISS päätösten kanssa, jos ovat niin kuinka kauan ovat olleet? On surku hupaisaa jos ISS konserni ja Imatran kaupunkikonserni eivät näe yhdessä Eteläkarjalaista energian tuottamisen tulevaisuutta. OTAN SELVÄÄ ASIASTA !, mutta se on selvää että ”sähkö” ja ”lämpö” on oltava meillä ”5milj.suomiyhteiskunnan” tulevaisuuden kanalta järkevän hintaista ja itse hallittavissa.
C) Budjetti… Kaupungin budjetti on seuraavassa valtuustokokouksessa, toki tätä ennen KH työpöydällä.
D) Muut…. Lautakunnat, lasten ja nuorten lautakunta tulee uudistaa !, asia tulee seuraavaan SD ryhmäkokoukseen kokoukseen.
Imatra SD:ssä ei nyt paina se kuinka paljon joku on aikoinaan tuonut ääniä puolueelle vaan mistä saadaan ehdokkaat seuraaviin kunnasvaaleihin. Onneksi eduskuntavaalit ovat ensin ”totuudentorven soittajana”, FFF (fiktiot, faktat, flirtti) kuuluvat oikeassa suhteessa menestyvään myös kunnallispolitiikkaan.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.