23.1.2016 (18) ITSEHALLINTOalueet, maakunta mihin Imatra haluaa kuulua?

23.1.2016 (18) ITSEHALLINTOalueet, maakunta mihin Imatra haluaa kuulua?
Vastaus E-KARJALA.

ETELÄ KARJALALLA EI OLE TARVETTA LIITTYÄ MIHINKÄÄN JA TULEVAISUUS ON YHTEISTYÖSTÄ SEKÄ TEKEMISESTÄ KIINNI.

– Haluaako ja pystyykö E-Karjala olemaan yksinään, itsenäinen maakunta?
TÄMÄ ON AIVAN KIINI MAAKUNTALAISISTA eli haluammeko ME yhdessä ”laulaa” Karjalaisten laulua.

– E-Karjalassa Eksoten ”voimakas etunoja” valtakunnan SOTESSA antaa tähän hyvän etumatkan ”E-Karjala omana itsehallintoalueena”, mutta päätös on nyt enemmän toisten päättäjien kädessä, kuin meidän. Yllätyksiä voi tapahtua ennen kuin tämän maan itsehallintoalueet ovat maalissa.

– Tärkeää on myös millaisen roolin Imatra ottaa E-K maakunnassa. Millaisen panoksen Imatra omalla toiminnallaan tuo maakuntaan. Millaisen strategian Imatra tekee itselleen huomioiden maakunnan strategia. Maakunnan menneiden aikojen ”kylätappelut” on käännettävä voimakkaaksi yhteistyöksi.
”Vain se maakunta joka itse pystyy huolehtimaan itsestään voi luottamuksella katsoa kohti tulevaisuuteen”

IMATRALLE JÄÄ KYLLÄ TEKEMISTÄ…
Imatralle kaupunkina, jää kyllä tekemistä vaikka SOTE onkin ”ulkoistettu”. On kymmenkunta pääkohtaa jotka kuuluvat hyvinvoinnin ja kaupunki-Infran kehittämiseen. Näissä on edetty ja talouden kuin toiminnan ”kehityskoreista” tulemme varmasti kuulemaan kuluvana vuonna enemmänkin.
Toki ON HUOLI JOKA ”viisaudella” on HALLITTAVISSA
Ruplan kurssi, öljyn hinta eli Ruusia talous vaikuttaa meidän maakunnan kehitykseen voimakkaasti … Nyt ketterä kehitys tarvittavin muutoksin ja käytännön eli ”jokapäiväisen elämän” investoinnit ovat niissä ”kehityskoreissa”, kaupunkistrategiassa, jolla Imatra tulee menestymään tulevaisuudessa.
Vanhat urheilun ja kulttuurin rasitteet on ravisteltu ”vaateista” nyt uusia tapahtumia rakentamaan. Vuoden 2016 Imatralla tapahtuvien tapahtumien järjestäminen tarvitsee kaikkia Imatralaisia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top