23.2.2027 Vanhusneuvosto, hissi päätös kokous

1. Kokouksen avaus

2. Kaupungin v. 2017 talousarvioon sisältyvä hissiavustus.
Virkamiehenä Pertti Purovaara oli tuotavana hyviä terveisiä kaupungin hallitukselta vanhusneuvostolle.
Kun aikoinaan Vanhusneuvosto käynnisti JÄLKIASENNUS HISSIHANKKEEN toukokuussa 2015 ja nyt tuli päätös jolla voidaan edetä.
ELI KAKSI ASIAA:
1. 40000€ avustus. Vuotuinen avustus.
– pelisäännöt kuinka raha kohdennetaan on vielä työmalla.

2. TÄMÄ ON TÄRKEIN. KAUPUNGINJOHTAJA PERUSTAA TYÖRYHMÄN. ESTEETTÖMÄN ASUMISEN TYÖRYHMÄ.
(Ko, työryhmällä on laajempi merkitys kuin pelkkä jälkiasennus ”hissityöryhmä”)
– tähän nimetään jäsenet vanhus- ja vammaisneuvostosta, Eksoten kotipalvelussa, YH-toimitiloista, kiiteistöliitosta, isännöitsijäyhdistyksestä, kaavoituksessa, pelastustoimessa ja rakennusvalvonnasta.
TYÖRYHMÄN TEHTÄVÄNÄ ON ESTEETÖMÄN ASUMISEN EDISTÄMINEN IMATRAN KAUPUNGISSA, KIINOSTUKSEN HERÄTTÄMINEN JÄLKIASENNUSHISSIEN RAKENTAMISEEN JA SITÄ KAUTTA VAIKUTTAMINEN HISSIEN RAKENTAMISEN TEHOSTAMISEEN, OIKEAN TIEDON VÄLITTÄMISEN HISSIEN RAKENTAMISEN JA RAKENTAMISEN KUSTANNUKSISTA ISÄNNÖITSIJÖILLE JA TALOYHTIÖIDEN ASUKKAILLE.
….. KARTOITTA KAIKKI LIIKKUMISEN ESTEELLISYYS JA SIIHEN KOHDENNETTAVA KAUPUNGIN INTRESSI TULEVAISUUTTA VARTEN. TYÖRYHMÄN TAVOITE ”LIIKUNTAESTEETÖN IMATRA, NIIN KOTI KUIN JULKISET RAKENNUKSET, KAIKILLE IMATRALAISILLE”

VEIKKO HÄMÄLÄINEN NIMITETTIIN VANHUSNEUVOSTON JÄSENEKSI ESTEETÖMÄN ASUMISEN TYÖRYHMÄÄN. NIIN KUIN KOLLEKA SANOI ”HISSI HÄMÄLÄINEN” on nyt olemassa ja ei se huonoista soinnu.. MITÄ KUNNALLISVAALIEN JÄLKEEN ????

3. Hallituksen kärkihanke, OSSI: Omais- ja perhehoidon kehittäminen. Hankkeen esittelee Imatran omaishoitoyksikön vastaava, Sari Lähteenmäki, Eksote OK…

4. Liikunta- ja kulttuuripalvelujen kehitysehdotuksia

5. Muut asiat
– Etelä-Suomen alueen veteraaniasiain neuvottelukunnan kokouksessa 31.1.2017 Kouvolassa käsiteltiin ja keskusteltiin kuntien (Etelä-Karjalan kuntien kohdalla Eksote ja kuntien edustajat) vanhuspalveluista ja kuntoutuksesta vastaavien tahojen sekä paikallisten veteraanijärjestöjen kanssa valtion v. 2017 talousarvioon sisältyvän määrärahan käytöstä veteraanipalveluihin.
– 16.3. seminaarin valmistelutilanne
– Koko Suomi kiittää tiedote

HYVÄ KOKOUS ESIM. ETTÄ KYLLÄ VANHUSNEUVOSTOLLA ON AKTIIVINEN ROOLI KUNNAN PÄÄTÖKSIÄ VALMISTELTAESSA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top