24.4.2017 Valtuuston ”Kjohtaja ja UUSI IMATRA PUOLUE” kokous.

24.4.2017 Valtuuston ”kaupunginjohtaja” kokous.
Sd- valtuustoryhmä klo 16-17..
Normaali asialistalla olevien asioiden läpikäynti ja toteamus kaupunginjohtajan valitaan liittyvistä käytännön toimista.
Eilinen… 23.4.2017 SD valtuustoryhmän kokous Klo 17-18.30 valtuustosalissa…

Paikalla lähes kaikki, kaksi puutui yhteensattumien johdosta.
Asiana oli kaupunginjohtajan valinta ja tästä lyhyt referaatti:
– Käytiin tähän KJ. valintaan liittyvä lyhyt ”SDP historia” kuin muiden puolueiden tarinat ja tekemiset. Sooloilua ja seikkailua valitsijaryhmän ja kolmen, neljään ehdokkaan kohdalta niin julkisuudessa kuin kabineteissa. Valitsija ryhmä ”4 oikealta ja 2 vasemmalta” on useissa yhteydenpidossa todennut että yhteisen hyvän löytäminen on vaikeaa… Laajennettiin ”loppusuoralla” omaa valintamyymälä 2+3. Syynä oli tieto siitä että ”22 Groupi” oli syntynyt heti vaalien jälkeen ja todennäköisyys että SDP ehdokas ei tule valituksi muodostuisi ”faktaksi”. Nyt tarvitaan nopea ehdokkaan ”purku” ja uudelleen ”kasaus” operaatio.
– Normaalin kunnallispolitiikan mukaisesti joustoa demareilla riittää kun kysymys on yhteisestä ”hyvistä paras” ehdokkaasta kaupunginjohtajan valinnassa. Huolellisen CV tarkastelun ja ehdokkaan kuulemisen jälkeen paluu Puumala kunnanjohtajaan tuli esille … Keskustelu kesti noin 2h ja SDP:n aikaisempi ehdokas oli tietoinen asiasta ymmärtäen tilanteen. ”Puumalan poika” tulee SDP ryhmän ehdokkaaksi uudeksi Imatran kaupunginjohtajaksi huomisessa valtuuston kokouksessa jossa kaupunginjohtaja tullaan valitsemaan oli yksimielisesti yhteinen päätös…

24.4.2017 Klo 17.30-20 Valtuustokokous ”kaupunginjohtajan valinta kokous”
Uusi hallintosääntö uudistus ja hyvinvointi kertomus, asioiden virkamiesalustuksen jälkeen, keskusteluttivat valtuutettuja 10 puheenvuoron verran…
JÄNNITYS TIIVISTYI VIIMEISEEN ESITYKSEEN JA PÄÄTÖKSEEN ELI KAUPUNGIN JOHTAJAN VALINTAAN.
OLIPA HÄRSKIT PUHEET JA SIVISTYMÄTTÖN KÄYTÖS KESKUSTAN EDUSTAJALTA JA ”22 group” eli ”UUSI YHTENÄINEN IMATRA” (KOK, PS, KESK, VIH) PUOLUEELTA… Katkeran KARI T:n voisiko sanoa sivistymättömän haukkumisen …. SDP:n ”koiran monttuun” laittamisen syyllisten nimeämiseen jälkeen ”22 käden taputukset” ABLOODIT abloodit, HUH, huh:
– VÄISTÄMÄTTÄ TULEE MIELEEN MILLAISEN SIVISTYKSEN OMAAVIA VANHEMPIA MEILLÄ ON KASVATTAMASSA TULEVAISUUDEN PARLAMENTTARISMIA SUOMESSA.

ÄÄNESTYKSEN TULOS 22 HASU, 17 HILDEN, 3 HUUSKONEN, 1 VUOLANNE.
ONNITTELUT RAMI HASULLE…

Muostorikas ja ”missä on poliitinen sivistys?” ….kokous.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top