26.1.2016 Kaupunkikehityslautakunnan ”eka kokous”

26.1.2016 Kaupunkikehityslautakunnan ”eka kokous” tunnustelua tulevaan…

SD ryhmäkokous 16:30
Käyty uusi kokoonpano läpi ja asialistan asia, jäsenistössä saattaa tulla joitakin yllätyksiä. Riippuu ”KOP” viimeaikaisista sisäisistä päätöksistä. Jos on vaikeaa meillä, SD:ssä, toi ”luopumisen tuska ja mäentaakse näkeminen”. Tuntu se olevan naapureillakin, ehkä siellä painaa toi valtakunnan hallituksen, ”pitäisi päättää jotakin”, tilanne. Tällaista tuli mieleen ennen asialistaa läpikäyneessä. Asialista OK, ei ymmärtämätöntä tekstiä…

Kaupunkikehityslautakunnan kokous 17:30-18:30
Esityslistan mukaan edettiin. Kaikkiaan asialistalla oli 8 pykälää.
HIENOA ETTÄ KOKOUKSEEN OLI TULLEET TILAAJAVASTUUN VIRKAMIEHET. Puheenvuoroja käytettiin koko kokouksessa 21 kpl ja itse käytin neljä jotka liittyivät mm.
– Vanhusneuvosto tulee jättämään avoimen kirjeen KH:lle jälkiasennushissipäätöksestä, neuvosto velvoitti minut esittämään pohja kirjeelle. V- Neuvoston kokous 28.1.2016. ”perästä kuuluu sanoi torven soittaja”.

Kaupungin organisaatio ja kuntalaki. Keskustelua käytiin useankin puheenvuoron kera, viesti meni KH:lle. Itseäni ihmetyttää tämä ”päätöksen teko” johon liityy ”oma päätöksen valvonta”. Ei ole ”katu-uskottava” toimintaa, jos täytyi tukeutua lakimieheen … voidaanko toimia näin ja näin, puhumattakaan että jatkuvasti ollaan lain ”harmaalla” alueella väistelemässä kansalaisten ihmetyksiä.
TÄYTYY MUISTAA, VAIKKA LAKIA EI RIKOTA …. NIIN MILTÄ ”TOIMINTA” NÄYTTÄÄ katukansalaisen silmissä, eli KYSYMYS ON LUOTTAMUKSESTA JA USKOTTAVUUDESTA.

– Vanhusneuvoston jäsenyys.
Oli mukava kuulla, että ”vieras puolue” esitti minua kehityslautakunnan jäsenenä vanhusneuvoston, kiitos luottamuksesta …
Tuntui hyvältä tappio ”SD ryhmyrivalinnassa” jälkeen. Onko tämä osoitus siitä, että luottamus toimintaani, valtuutettuna ja luottamushenkilönä, tuntuu tulevan ”VIERAISTA PÖYDISTÄ”. PITÄISIKÖ TÄSTÄ TEHDÄ JOHTOPÄÄTÖKSIÄ, että istun väärällä jakkaralla väärässä pöydässä. NO … TÄYTYY MIETTIÄ, ”EIHÄN KANTOJA KANNATA POTKIA PALJAIN JALOIN”

– Katuluokitus on tehty,
kuinka on katujen kunnostus ja korjausvelan seuranta hallinnassa. ”Digitalisaatio” tai digitointi on avain reaaliaikaisen seurannan aikaansaamiselle katujen kunnon hallinnassa. Seurataan rahan kulutusta ja kadun kuntoa. Tämä tulee vuoden päästä nettisivuina kuntalaisten palveluun. Kuntalainen voi katsella ”oman katunsa” tilannetta…

Vuoden ensimmäinen kokous oli tunnelman luomista, HYVÄ KOKOUS.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top