26.11 TELA:n kokous

26.11 TELA kokous
Klo 16.30-17.00 SD ryhmäkokous.
Mitään odottamatonta ei keskustelussa ollut. Ihmeteltiin teknisen toimeen liittyvien asioiden etenemistä. Vanhuusneuvoston terveiset lautakunnalle. Anssi ehdotti parkkisakkoa 45,00€, huomioiden vaadittavat säästöt niin korotus on OK. No, korotus tekee n.12k€ vuositulot kaupungille.
Odotetaan mielenkiinnolla TELA kokouksen alkua.

Klo 17.30-19.30 TELA kokous
Lämmittelynä uusien henkilöiden esittelyä ja muutamilla sanoilla lähimenneisyyden kertausta. Puheenjohtaja aloitti kokouksen ja ensimmäiset pykälät ok..
§3. Tiedoksiannot TELAlle. Kaupunginhallituksen terveiset tuli, niin kirjallisena kuin suullisena viestinä. Kirjallisessa KH:n esityksesä …. säästöt tulee kohdistua ”aineettomaan pääomaan” eli virkahenkilöihin, päätös hiukan ihmetytti. Koska, tilaaja tuottajamallin sisäänajo tarvitsee n.o oikeaa ”aineetonta pääomaa” toimiakseen hyvin, no aika näyttää..
§7. Jätehuollon tulevaisuus näyttä ko. esityksen pohjalta ”hyvältä”, toki toiminnan arvioinnin mittaristo ja seurattavaat luvut, arvot, indeksit tuulisi tehdä helpommin ymmärrettäviksi.
§10. Pysäköintivirhemaksun korottaminen 50€ ja hyväksyminen oli ok.
§11. TELA käyttötalous ja kumppanuussopimus … vuoden 2013 menneiden asioiden ja töiden parsiminen kasaan loppuvuoden muutamana kuukautena on ”the impossible task”.
Kaikki tähän asiaan liittyvät keskustelut olivat ”helpottuneen hyviä”. Töitä ja budjetoitua rahaa jää käyttämättä, paljonko?.
Veikko ennusti muutama kuukausi sitten että 2,5milj€. . Loppuvuodesta kaupunki on heiluttanut, uusilla ajatuksilla tekemisen hihoja rivakasti, kiitos heille, no… 1.1.2014 tiedämme koko totuuden.
Kokous oli kokonaisuudessa hyvinkin levollinen ja helpottunut viimepäivien ratkaisujen johdosta… joten se siitä …
Uusia asioita ensi vuonna, mutta ennen sitä Ukoskan raitti joulukuun kokouksessa ?.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top