26.2.2016 Kaupunginkehittämislautakunnan kokous

23.2.2016 oli Kaupunginkehittämislautakunnan kokous
Ryhmäkokous klo 16.30-17.10
SD ryhmän kokous, kaikki paikalla. Mitään erityisen merkittävää ei kokouksessa ollut. Asialista käytiin läpi ja toiminnat kohdistuivat kaupungin kehittämiskohteisiin. Ja kohteet ovat tavallisen kaupunkilaisen ”kohteita” katuja, putkia, logistiikkaa, rakennuksia, toki koulujen huono, ”mikrobinen” ilma huolestuttaa jne… Tulevia asuinalueeksi kaavoitettuja aluenäkemyksiä unohtamatta.

”KOKO” Kaupunginkehittämislautakunnan kokous 17.30-19.00

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, kokousjuridiikan malliin…
Seuraavista pykälistä 3-5 syntyi keskustelua. noin 20 puheenvuoroa… Rakennuksien purku ja homehtuminen keskustelutti pöytäkirjan ulkopuolella enemmänkin.
IHMETELTIIN KUINKA HUONOSTI KAUPUNKI ON OMAA OMAISUUTTAN HUOLEHTINUT… nyt tarvitaan ainoastaan purkuraktoreita…
3.Tiedoksiannot lautakunnalle. Lautakunnan tehtävistä yleinen ”priiffasu”, mitä kuuluu tämän KAUPUNGINKEHITTÄMISLAUTAKUNNAN tehtäviin.
Pääsääntöisesti. Lutakunta toimii, kaupungin johtamis ja valta/vastuusääntöjen mukaan. Tarkennusta …lautakunta on Tilaajalautakunta jolla on mm. kumppanuussopimus jota se valvotaan…huom… Lautakunta ei puutu kaupungin operatiiviseen toimintaan..
4. Asemakaava 1063, kaupunginosassa 70, Sienimäki, liittyi Vuoksen rantarakentamisen. Tontit yleisessä myynnissä markkinointi on yleistä, epätietoisuudessa huolimatta…
5. Kaavoituskatsaus ja -ohjelma 2016 – 2017. HYVÄ KATSAUS ETUKÄTEEN SUUNNITELUSTA TULEVASTA …Tämä kesti yli puolet kokousajasta..

9. Tilinpäätös 2015 / osavuosikatsaus 3/3 Tekninen lautakunta. Hyvä ja on TOIMINUT kuin on PÄÄTETTY.
10. Kaupunkikehittämislautakunnan vuoden 2016 talousarvion käyttösuunnitelma. Menot 18milj€ tulot 10 milj€ ”verolla” kerätty osuus 8milj€… TÄHÄN PALATAAN ENEMMÄNKIN KUN ENSIMMÄINEN KVARTTAALI ON TULOJEN JA MENOJEN OSALTA ELETTY…
muut pykälät meni ilman keskustelua…
LAUTAKUNNAN STARTTI VUOTEEN 2016 NÄYTTÄÄ ”LIIANKIN HYVÄLTÄ”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top