26.3.2015 Kunnallisjärjestön edustajien vuosikokous

26.3.2015 Kunnallisjärjestön edustajien vuosikokous
Klo 18.00 – 19.58

Tampereelta suoraan kokoukseen, juuri kerkesin.
Kokous käynnistyi… ja kokouksen pj. valittiin allekirjoittanut. Sihteeri M Nissinen. Toki on sanottava, että yllätyksenä näin kävi. Ei ollut etukäteen ”sovittu” puheenjohtamisesta. Kokouksessa osallistujia n. 20 ja puheenvuoroja pyydettiin kokouksen aikana n. 25.
Kokouksen kulku.
Kahden toimintakertomuksen käsittely, teksikorjauksineen kesti 40min. Lautakuntien (4+1) toiminnan esittelyt n.30 min, Kokouksen esityslistan 10 kohtaan liityvä keskustelu (puheiden pituudet 0,5 – 3min.), kommentteineen 50min.
Keskeisemmät asiat esityslistalla, puheenvuoroineen olivat:
1. Toimintakertomukset niin kunnallisjärjestön kuin valtuustoryhmän. Toisen esitti kunnallisjärjestön pj. toisen valtuustoryhmän pj. Muutamia oikaisuja sekä teksti korjauksia oli suoritettava kunnallisjärjestöntoimintakertomukseen. ”paperiversio ja valkokangasversio” olivat erilaisia.
2. Lautakuntien toiminnan kertoi lautakuntien jäsenet.
Itse (ELI KOKOUKSEN PJ.)arviointi kuulemisen ja yleisen keskustelun jälkeen arvosana (1-5) kunkin lautakunnan toiminta suhteutettuna kaupungin budjettiin 2014 (160 milj€)
(***) Tarkastuslautakunta 5milj arvio (3)
(**) Terveys ja hyvinvointi, 80milj arvio (2)
(****) Tekninen 15milj arvio (4)
(**) Lasten ja nuorten, 40milj arvio (2)
(***) Liikunnan ja kulttuurin. 20milj arvio (3)
3. Muut keskustelut. Imatran tulevaisuus, hallintomalli, lautakuntien työskentely, tiedotus ja tiedon saanti, lautakuntien määrä, pormestarimalliin, kaupunginjohtahamalli, olivat aiheina keskustelussa. Keskustelut jatkuu polueidejärjestöjen omissa kokouksissa ja kuin kunnallisjärjestön hallituksen kokouksessa…
Kokouksen kesto noin 2tuntia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top