27.2.14 ”JOKU” yllätti ”noviisin” brutaalisuudellaan

27.2.2014 Kun tässä demariryhmässä on ”harvakseltaan” kirjeenvaihtoa käyty …. mutta muutama päivä sitten tullut poikkeuksellinen ”kirje” tai viestin joka yllätti kunnallispolitiikan ”noviisin”, ei juridiikallaan vaan brutaalisuudellaan .
”Kirje” lyhykäisyydessään, hiukan siistittynä ja lisätty muutamalla omat kommentilla siltä varalta jos joku ulkopuolinen tämän lukee….
ELI KIRJE 25.2.2014 Pitää vaan ymmärtää viimeinkin, että ”valtuustopuheenjohtajuus” on koristepaikka jolle laitetaan sen takia, että jossakin tärkeämmässä yhteydessä ei ”puhemies” aiheuttaisi sen enempää haittaa ryhmälleen ja puolueelleen.
Veikko, kyllä ja minusta se on sivistyneen henkilön arvokas paikka joka ei poista mahdollisuutta osallistua puolueensa puoluetoimintaan.
Sosialidemokraateille demokratia ja sosialidemokratia ovat synonyymeja käsitteille paita ja pakkopaita.
Veikko, kyllä kuvattu käsite on pitkälti yksilöjärjen ja yhteisöviisauden tulos eli laitospaikoista on pyrkimyksenä ihmisarvoiseen ”avohoitoon”
Hankalia ovat tässä nykyisessä vaalijärjestelmässä (joka ei ole pitkän listan vaali) äänestäjät, ne tavikset, pulliaiset jotka voivat satunnaisesti ääntenkertymällä nostaa turhaan esille jonkin suosikin, vaikka tällä ei ole oikein edellytyksiä osata ja toimia puolueryhmän oikeana edustajana eikä välttämättä ole oikein edellytyksiä mihinkään vaativiin tehtäviin.
Veikko, mikä on vaativa tehtävä, riippuu mistä on kyse tai mitkä ovat tavoitteet. esimerkiksi taistelulentäjällä on selkeät tehtävät ja henkilökohtaisesti vaadittavat ominaisuudet…
”Hänelle” on annettu koristepaikaksesi valtuustonpuheenjohtajuus, koska toverisi päättelivät, että pelkät puheenvuoropyyntöjen vastaanottamiset ja rituaalitoteamusten puliseminen (olethan huomannut että sinulle aina jaetaan käsikirjoitus rituaalirepliikkejäsi varten) ja kokousiltojen läpi vieminen eivät välttämättä kovinkaan usein ole liian vaikeita tehtäviä. Samoin haluttiin suoda puuhaa, joka voisi täyttää itsesi toteuttamisen tarpeitasi ja koska valtuustonpuheenjohtaja voidaan aina pitää kuunteluoppilaana ”karsinassa” kaikissa oikeasti tärkeissä asioissa. Siis ole tyytyväinen siihen mitä sinua pätevämmät toverisi ovat sinun hyväksi harkinneet. Älä enempää näytä vajavaisuuksiasi kirjoittelemalla lapsellisuuksia ja kiukuttelua ihan vieläpä lehtiin.
Veikko, joo. Haluan uskoa ettei kirjoittaja edusta laajempaa joukkoa kuntalaisista. Aikaisemminkin olen ihmetellyt missä menee täällä E-Karjalassa tämä ”sivistyksen raja”, kyllä se näyttää olevan tuossa Lappeenrannan ja Imatran rajalla, valitettavasti.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.