3.10.2015 …45 vuotta ”työmaailmaa” ja viimeiset juhlat on vietetty”

45 vuotta ”työmaailmaa”. Nyt viimeiset juhlat on vietetty…

”Puuroparlamentin” aiheet on hyviä ja kansaa puhuttelevia … tuleva kansalais- kuin edustuksullisuusdemokratia huomioiden aiheet ovat tärkeitä meille…

1. Pakolaiset

Valitettavasti minulla ei ollut mahdollisuutta osallistua pakolaiskeskusteluun. Nyt suomen on ilman ”tunnetta” käsiteltävä faktat ( 7kpl) ja nähtävä oikein ”mäen” takana oleva fiktio. Vääriä valintoja 5miljoonan suomi ei valitetta ”kestä”.

2. Imatran hallintomalli

Tuleva Imatran hallintomalli 1.1.2016 on tärkeä useammasta syystä ja toivoisin että mahdollisimman moni ”kaveri”, saataisiin ”toverijoukkoon” kuulemaan mitä uusi hallintomalli tarkoittaa. Minulta on kysytty ”tiun verran”, puolueesta riipumatta, mitä tämä tarkoittaa Imatralaiselle veronmaksajalle. Kaikkiin olen pystynyt vastannut jopa ymmärrettävästi.

3. Suomen vientiteollisuus

Suomen vientiteollisuuden ”juoksu” on meidän elinehto, tässä on ymmärrettävä fiktiot ja faktat. Kotimaan markkinat eivät rahaa ”suomikassaan” tuo, on fakta. Jostakin on rahaa tultava maamme hyvinvoinnin pyörittämiseen ja viennin on vedettävä, on fakta.

Yksilöälyä ja yhteisöviisautta tarvitaan, on fakta… ja yksi fiktio…

Sanonta ”puussa ei raha kasva”, on faktaa. Faktaa on myös se että pitkälle jalostetussa puussa ”raha kasvaa”. Eli suomen ”vihreä kulta” jalostetuna kotimaassa riittävän korkeaksi tuotearvoksi, ”hichteck” tuotteeksi, ei ole fiktiota. Pelkän sellun, bioraaka-aineen, myyminen ulkomaille on paluu -50 luvulle, tämä on taas faktaa.

Tietotaito käyttöön ja hihat heilumaan..

Hyvää sunnuntaiaamua, lauantai menikin ”raitista ilmaa” haeskellessa.

Alkuperäinen viesti….
Vuoksenniskan työväenyhdistys aloittaa syksyn ”puuroparlamentti” tilaisuudet perjantaina 2.10 klo 10.00 työväentalon kahviossa. Alustus Joutsenon vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen pakolaisasiat. Jatkoa seuraa perjantaina 6.11 klo 10.00 alustus Heikki Tanninen Eksote & Imatran tuleva hallintomalli. Perjantaina 4.12 klo 10.00 alustus Ilkka Nokelainen Vientiteollisuuden haasteet Suomessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top