3.11.2017 Kiitoksia, YKSI NEGATIIVISUUS VAATII KAKSI POSITIIVISUUTTA. osa 2.

3.11.2017 Kiitoksia, lueskelin NEGATIVSUUDESTA osa 2.
YKSI NEGATIIVISUUS STEPPI TARVITSEE… 2 POSITIIVISTA ASKELTA JOS MEINATAAN EDETÄ ON FAKTA..

Harmi, että joku näkee vain ”hain hampaita” kun avoin ja tekemistä arvioivan keskustelun tulisi pyöriä avoimesti ja toisia kannustavasti.
Se on varmaa että yksikin negatiivisuus, jatkuvasta negatiivisuuden puhumattakaan, lisää positiivisen rappusten tarvetta niille tavoitteelle jonka olemme omalle joukkueellemme asettaneet.

Ei meidän kannata kovin jyrkkää ylämäkeä ”omien ruoskinnalla” itsellemme rakentaa saattaa käydä että VOIMA LOPPUU.. Ei tuo paikallinen mediakaan ”vielä” näe meissä tarvittavaa positiivisuutta yhteiskunnan rakentajana. TASA-ARVO on ARVOISTA PARHAIN … LISÄ-ARVO ON KEHITYKSEN EHTO..

Annetaan nyt PS ruoskia omiaan ja homeinen julkisuus olkoon rakennuksissa ei ”meissä”. Pidetään meidän ”sisäilman kierto” ylipaineellisena, otetaan raikasta ulkoilmaa oikeilla ”suodattimilla” SISÄÄN ja PUHALLETAAN ”huonoilma” seinänrakosista ulos.. vältytään kroonistumiselta menneisyyden huonolle ilmalle…

Onko useampiakin ”hain hampaita” näkeviä tai pelkääviä olisi mukava kuulla, ”ei luulla”, mielellään kerrottuna omalla ”suulla”. Nolla toleranssi tälle asialle on ainut oikea ”luku” kun halutaan menestyä..

Mitä tulee ”tämän hetken” päätöksiin eri ”elimissä” niin ”G22” päätöksillä asiat menee tai ei mene. Mitä tulee tähän ”politiikanteatteriin” niin erilaisista näyttelysuorituksistahan se koostuu.. mutta kässäri ja koreografia rakennetaan valtuustoryhmän kokouksessa, jossa täytyy olla käytettävä kaikkia ”näyttelijä suoritukset” ja tietotaito joka meillä on olemassa.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.