7.5.2018 oli keskustelu LUOTTAMUKSESTA ja ”OHIPUHUMISESTA”

7.5.2018 oli keskustelu LUOTTAMUKSESTA ja ”OHIPUHUMISESTA”
2 tuntia ja pulinat päälle…
Kutsu poliitisen luottamuspulakeskusteluun tuli KOK:n puolelta.
Alustusta LUOTTAMATTOMUUTEEN
Vuosi toimittu, epäluottamus ja erimielisyys yhteisten asioiden hoidossa ”kalvaa” kok ja sdp keskenäistä toimintaa,  kalvaa toisia, toisia ei !! Pitäisikö olla samaa mieltä, miksi ja kenelle?
Sanoma, että joku ”yksittäinen sdp” henkilö on käytöksellään aiheuttanut LUOTTAMUSPULAN Imatran kunnallispolitiikkaan … tuntui oudolta.
Jonkun” toiminta
Toki ”jonkun” toiminta, joka on johtunut ”jostakin” ja edelleen johtanut johonkin luottamuspulaan, joka väärinmuistamisella ja voimakkailla tunteilla on paisunut ymmärtämättömään tilaa … ON AINA MAHDOLLINEN.
Tällaiseen MAHDOTTUMUUTEEN  tarvitaan yleensä vähintään KAKSI osapuolta, ”väärät mausteet”, vallan ambitio, voimakkaat tunteet ja huono ympäristö tuntemus kuin toisia ymmärtämätön henkilökemia.
Itsensä kanssa riitely ja tähän luottamuspulan rakentaminen on hyvin harvinaista, mutta monesti on todettu, että joissakin ihmisgeeneissä ”minä tiedän” yhdistettynä yhteisten ”muut eivät tiedä” asioiden hoitoon antaa tähänkin mahdollisuuden. Tällöin monesti volyymit nousee ja rakennetaan ”kärpäsestä härkänen” joko tietoisesti tai tiedottomasti.
Kun taas ”kuuntelee” tätä paikallislehden ”journalistipolitiikkaa” niin kaikki on mahdollista. Paikallisella tiedottajalla on ”ASIALLA” asiakkaiden hereillä ja vireillä pysymisen tehtävä.
– Eli ”ASIA” kuntalaisten tietoon
– jos ”ASIA” on mielenkiintoinen ”ASIA” vetää puoleensa aktiivisia ASIANKATSOJIA
– tällöin ”ASIA” lähtee elämään. ”ASIALLA” on kohteita, mielipiteitä, tulkintoja, kannanottoja jne. Luodaan ”ASIAAN” luottamus tai luottamuspula ja tätä ylläpidetään niin kauan kunnes, ASIAN TOTUUS, LOPPUTULOS TODETAAN MIELENKIINNOTTOMAKSI, journalisminuotio sammuu haluamatta nähdä  kuka oili oikeassa tai väärässä.
FAKTOJA luottamuspulan ”tarinoille” 
– Toimiiko Imatran ”oikeistosiipi” R22 (kok 12 ja muut 13) kaikkia kuntalaisia kohtaan luottamuksellisesti tässä kaupungissa … tätä kannatta miettiä.
Onko meillä nyt neljän puolueen ”Imatra puolue”… sitäkin kannatta miettiä.
Kuntalaiset muodostavat kyllä kunnan, mutta tuskinpa puoluetta.
Se miltä asiat ”kadulla, kentillä kuin Imatran satamassa” näyttää sen meille kertoo kuntalaiset … kertooko kaikki kuntalaiset sitäkin kannatta miettiä.
Laki ja lait on luotu yhteiskuntaa tuomaan turvaa ja luottamusta kaikille ihmisille. Elämme sivistyneessä valtiossa, jossa on oikeusjärjestelmä joka valvoo, että maan lakia ja yhteiskuntajärjestystä noudatetaan.
Mahdolliset syytökset, väitökset ja kanteet tutki ja tuomaroi oikeuslaitos, mutta ”yhteisiä asioita hoitamaan” valittujen ihmisten tulee ymmärtää mitä tarkoittaa moraali ja etiikka sivistyneessä yhteiskuntapolitiikassa.
SDP ei lähde tuomaroimaan EI VIRKAMIESTEN, EIKÄ SEN ENEMPÄÄ TOISTEN HENKILÖIDEN tekemisiä.
Mitä on Imatralainen puoluepolitiikka
Jos Imatran sdp:ltä kysytään …Toimiiko Imatran poliitinen ”oikeistosiipi” R22 (kok 12 ja muut 10) luottamuksellisesti ”demareita” ja kuntalaisia kohtaan?
Vastaus 1.
Tätä  ”demarit” ei lähde ”tietämään”, mutta oikean siiven ”top5” henkilöiden kehon kielestä ja verbaalisesta käytöksestä voi vetää vahvoja arvailuja, että heidän poliitinen ”väärin muistaminen” ja oma luottamusta herättävä ja ylläpitävä käytös on nyt heidän omalla ”tutkintapöydällä”. Miksi politiikka ei ole ”hanskassa”??,  vuosi on kaupunginjohtajan valinnasta ja kuntavaaleista kulunut. JOTAIN ON  ”OIKEALLA” TEHTÄVÄ…
Vastau 2.
Eli sanonta …Käyttäydy toisia kohtaan, ”niinkuin on sovittu”, kuin toivot toisten käyttäytyvä itseäsi kohtaan” täytyy näkyä myös teoissa, puheet on puheita. Meneekö sanonta perille R22:lle sen demari ”kohta” näkee… ja ”myöhemmin” kuulee.
Imatra demarit on oman keskustelun poliitisesta moraalista ja eettisyydestä nykyistä politiikan ilmatilaa kohtaan käynyt… . Sivistynyt käytös on nyt asioissa hallittava, ei lisää bentsiiniä ” Imatra politiikan liekkeihin”, meidän tulevaisuudesta on kyse…
Yli 40% kannatuksen Imatran SD on oma ”puolue”.
ISD ei ole tarvetta eikä sillä ole ”varaa” imatralaiseen populismiin.
Ei tarvetta väärin muistamiseen, eikä varaa luvattomaan toimintaan, puhumattakaan että lähtisi ”pettäjän tielle” äänestäjiään kohtaan.
Imatran SD, 19 valtuutettua, toteuttaa faktan, fiktion ja poliitisen flirtin ohjaamana lupaamaansa imatralaista sdp politiikkaa.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.