8.3.2017 Rautiokylän kylätuvalla Veikon ”puhe” naiselle.

8.3.2017 Naistenpäivän juhla oli ”hieno”
Klo 18-20.30
Herrasmiehet järjestivät Arvon naisille juhlan joka on perinne.. Monesko oli ? Kymmeniä vastaavia juhli on pidetty. Minut oli pyydetty pitämään puhe, puhe naiselle … kuukausia sitten… lupauduin. Toki en mietiskellyt tarkemmin millainen puhe naiselle.. no hyvä puhe mieheltä naiselle täytyy olla.. oliko hyvä no oli… Jälkeenpäin kun minulta kysyttiin millainen puhe niin lyhennettyynä tällainen:
Puhe naiselle
Nainen on ikuinen arvoitus, nainen on herkkusuu ahmatti, nainen on lihan herkistäjä, kiihottaja, epäröivä, mutta lopulta kaiken antava laukeava huokaus….. Mutta katsoppas vain kun aamu koittaa, töihin töihin lähde uros, tuloa tiliä pyytämään… illalla täällä on uudet ilot. Miehen mieli naisesta on luonnollista elämänvirettä, se on ilmaista ja mieltä kiihottavaa herkuttelua, se on naisen taipumus herkutella ja tämän herkuttelun on aina tiedetty edistävän kauneutta. Luonto ei tee mitään turhan päiten, naista kaiken vähiten. Naisessa huokuu luonnon hengettären kepeys ja jumalinen sulokkuus, ihanat kehon muodot ja henkinen minä. Naisessa yhdistyvät taivaallisen suloinen viehätysvoima ja kauneus,… joka ei kukkia, helmiä, eikä timantteja kaipaa. Luojalla oli järki päässä ja siinä kiireessä myös monet ongelmat. Osan hän siirsi miesten vastuulle ja loi naisen. Naisen joka toi maailmaan kevätaamun valkeuden ja tämän valkeuden salaperäisyyden. Nainen on inhimillisin kaikista inhimillisistä olennoista. Hän itse on aivan liian erikoislaatuinen tietääkseen oman ihanuutensa. Nainen on tulisija, jonka ääressä me miehet saatamme kuivatella kyyneleemme ja lämmittää sydämemme.
NAINEN …”joka olet himojen kirkkahin kide, NAINEN joka olet pahuuden sauma ja side, NAINEN joka olet elämän riemu ja risti, piru sen miehelle ristiksi pisti ”

NÄIN LAUSUI AIKOINAA EINO LEINO kaikkien miesten puolesta…ONNEKSI OLLKOON KAIKILLE NAISILLE……

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top