8.5.14 SDP puoluekokous ”15% KANNATUS !!!! ”

9.5.14 SDP:n TÄRKEIN TAVOITE ON PÄÄTTÄÄ ETTÄ 15% KANNATUS ON 2015 19,2%

ANTTI, JUTTA VAI ANTTIL.
Puoluekokouksen ja täällä tehtävien päätösten painoarvo on kaksijakoinen joka on monimuuttuja lausekkeella ”laskettavissa”.
Tärkein ARVO, NYT, on arvostaa siistejä ”maskuliini” arvoja, jossa pehmeä feministisyyden ARVO ei missään tapauksessa saa unohtua. Viestit on jo tulleet 15% tulee nousta yli 19% ja selkeä muutos ja tämän ”ennuste” on tultava selkeästi esille ennen päätöstä. Tyhjät lupaukset on ”nähtävä” ja ymmärrettävä.
Päätöksen tekemisen ON OLTAVA ”siistiä” jonka sivistynyt tulevaisuuden ”keski-ikä” ja nuoriso ottaa itselleen myös Etelä Karjalassa.
On muistettava millä suomen HYVINVOINTIVALTIO on rakennettu …. ideologioilla ja typerillä visiolla laitettiin ”veli veljeä” vastaan lähes sata vuotta sitten…. Suomalainen yhteiskunta on rakennettu suomalaisella työllä, palkansaajan ostovoimalla sekä oikeudenmukaisella tulonjaolla… niillä on MEIDÄN 5miljoonan ihmisen menestystarina rakennettu. Suomalaista äänestäjää ei tule aliarvioida vaan HÄNTÄ tulee kuunnella tarkalla korvalla ja ymmärtää ”oikein” vähäsanaisuuden merkitys.
… Ei pidä panna päätä pensaaseen ja mennä kalastelemaan ”sormet selän takana ristissä” henkilökohtaisia ääniä ei etenkään julkisessa mediassa … jos halutaan JOUKKUEEN VOITTAVAN. Politiikka ei ole pelkkiä voittoja, tappio antaa suuren mahdollisuuden … oppia voittamaan. Harvoin vastustaja ja ”äänestäjä” on aliarvioitavissa.
… Ei pidä pelata joukkuepeliä Venäjän lätkäjoukkue tavoin ”miljoonan taalan yksilöt” pystyvät henkisellä itsekkyydellä häviämään suomen ”sadan taalan” joukkueena pelaavalle joukkueelle ja vielä omalla maalla.

SDP ”ylös” ja hyvinvointivaltio ei ”alas”.
Valtakunnallisesti tarvitaan SDP kannatus nousu 15% tulee olla 22-23%.
Tarvitaan nähtäväksi strategia, johon kaikki voivat sitoutua, maailma muuttuu ja SDP:n on muututtava.
1. Vientiteollisuus on vain saatava vetämään tämä on kaiken hyvinvoinnin numero 1.
– Ihmiset jotka eivät ”näe” vientiteollisuuden realismia ja tämän funktion arki vaikutusta suomalaiseen palkansaajan ei pidä olla esimerkkinä puhumassa hyvinvointivaltion säilyttämisestä. Fakta on että jostain on tultava ”rahaa” tähän maahan…

2. Maamme julkisen sektorin hallinto on rakennettu 20milj henkilön kansalle, kuinka tämä ratkaistaan on numero 2.
– tähän on toimintamalli löydettävä ilman että laitetaan yt neuvotteluissa ”veli veljä vastaan”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top