8.6.2015 Ilmeisesti SDP:llä on nyt ”hiljainen” hetki, kannatuksen analysointi menossa.

SDP nyt ja tulevaisuudessa.
Kiitoksia eräälle SDP:läiselle kansanedustajalle. Olet ainoa Sdpläinen tästä vaalipiiristä, joka on säilyttänyt henkilökohtaisen ryhdin ja profiilin eduskuntavaalien jälkeen. Kovin tuli hiljasta vaalitappion jälkeen.
Näin monesti käy kun ”ymmärrys tapahtuneesta” loppuu, niin sammuu ”verpaalisuuskin”, eli ilmaan jää vain kysymysmerkkejä joista kukaan ei oikein osaa otta ”koppia”. Ehkä tässä on se Sdpläinen ”henkinen köyhyys”, eli kun yhteinen ”sävel” ei soi niin kukaan ei osaa soitaa omia sävelmiä.
Nyt tarvitaan sen yhteiskuntakehityksen näkeminen ja ideologian päivittäminen jota tulevalla SDP:llä ei vielä ole. Nyt tarvitaan poliitista ”ropellihatun” pyörittämistä SDP:ssä. Väärinkohdentuvan säästösopeutuksen voivotuksella ei maata rakenneta ja osaamattomuus kehittyä ympäristökehityksen mukana on loputtava, on ruvettava kehittystöihin….

Oppositio:
En tiedä mitä oppositio touhuaa ja touhuavatko kaikki oppositiopuolueet omia juttujaan, mutta ainut joka, ”lehtien palstoilla” on toiminut ”raikkaasti” ja eteenpäin näkyvästi on Ville Niinistö. Muilla tuntuu jääneen vanha levy pyörimään uutisesta toiseen, eli toitotetaan …. leikataan ja säästetään vika paikassa ja vika ihmisryhmillä.
Totuus on, että sieltä tulee säästää missä menot on suurimmat ja ne jotka palkaa saavat heidä ostovoima on turvattava. Yhteiskunna verotus on kohdistettava sinne minne missä on maksukykyä ja ”haitan” verotukseen..jne.

Opetus ja koulutus:
Olen samaa mieltä, että suomalaisen”pikkuihmisen” koulutuksesta, eli sieltä missä peruskasvatus tehdään, ei voida leikata. Tässä leikkaaminen on päätäjän ”järjensäästöä”, ajattelematonta leikkaamista eli tulevaisuuden virheinvestointia. Meidän 5 miljoonaisen Suomi Oy:n kohdalla se tarkoitta henkisen älykkyyden ajattelematonta alas ajoa, jonka tulokset, paremminkin seuraukset näkyvät vuonna 2050. Toki hallinto, opetus ja kasvatus toiminta ja metodit on oltava jatkuvan seurannan ja mittaroinnin alla, eli mitataan määrää, laatua, tuloksia sekä seurataan kustannuksia. TEHDÄÄN NÄIHIN REALIAJASSA TARVITTAVAT ”KORJAUSLIIKKEET”

Talous ja sen seuranta on ”lemppariaiheeni”:
Itse seuraan mielestäni aika terveellä, jopa ”viisaalla” ajatuksella, kuinka Suomi Oy:n taloutta ja sen mahdollisuuksia selvitä nykyisestä talouden kriisistä. Selviytymisessä on useita mahdollisuuksia, mutta velalla eläminen ei voi jatkua….. muuten tulee ”vanhanaikainen” konkurssi. ”Valuvirheet” Suomi oy:n finanssi ja rahamaailman hallinntaan tehtii viisitoista vuotta sitten, ne tehty ja niitä ei saa tekemättömäksi. Nyt on ”piilodevalvointia” tehtävä.
Mitä tulee verotukseen virheisiin niin varallisuusveron poisto noin 10 vuotta sitten tuplasi vielä näitä ”valuuvirheitä”. Nyt ei voi korotta työntekemisen verotusta, on keksittävä, haettava muut ”verot” käyttöön. Viisaita ja isänmaallisia konsteja on monija… jos niin halutaan …ja eiköhän tuo ”itäauringon” uhka oikaise vapaaehtoisen ”veronmaksuhalun” Suomi Oy:n itsenäisenä pysymiselle.
Oppositio olkaa itsenään järkeviä ja ”oppositiota” viisaita ja tehkää nyt varjoallitus ja varjobudjetti ja seuratkaa sillä oikean hallituksen toimintoja. Tehkää jotakin uutta ja jos muuista ei ole ”varjopääministeriksi” kysykää Ville Niinistöä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top