9.4.2017. Morjesta JA KIITOS VIESTISTÄ..”tuntematon”

Morjesta JA KIITOS VIESTISTÄ

PUOLUEIDEN PUHEENJOHTAJIEN SOTKEMINEN KUNTAVAALEIHIN EI OLE JÄRKEVÄÄ MAAKUNTIEN KEHITTYMISEN NÄKÖKULMASYA.

Olet oikeassa pyrin edustamaan sitä tapaa jolla Imatra ja Imatralainen demokratia menestyy. Jatkossa toivonkin että YLE paneli joka radioitiin kunnallisvaalien yhteydessä eri kunnissa E-K maakunnassa olisi kuntakohtainen ja tulisi ulos ”maakunnallisesta” TV::stä, ei ”valtakunnan” TV:stä jne.
Tällä kasvatetaan kunnallisvaalien suosiota ja äänestysprosenttia ei sillä että puoluejohtajat höpisee illasta toiseen samat jorinat valtakunnan TV::ssä.

OMA ASIANTUNTEMUKSENI
Asiantuntemukseni on ”insinööritieteessä” ja ”ihmisten” johtamisessa, mutta en ole aivan tumpelo terveydenhoidon kuin terveysteknologian suhteen (sanassa huushollissa on erkoissairaanhoitaja ”helppinä jne..”) Koulutus ja osaaminen on meidän kansamme mahdollisuus ja tätä ei saa rapauttaa…

NO..JA ASIAA.
Enkä halua olla mikään ”tyhjän” julkisuuden julistaja lehdissä ja mediassa… Toki älykäs ”sirkus” politiikassa on virkistystä kuntalaisen arkeen eli FLIRTTI pitää suun hymyssä, mutta FACTOILLA pidetään talous kuosissa ja FIKTIOILLA ihmisten halu nähdä tulevaisuutta.

MENESTYMINEN…
Yhtenäinen Imatra on ainut mahdollisuus menestyä maakunnassa. Se on sanottava, että minulla ja ”TiinaW” oli 1.12.2017 ”yhteinen visio” Imatran demareista vuosille 2017-18, mutta luoja puutui tähän ”politiikkaan” miksi luoja halusi puuttua tätä en ymmärrä.
1. KOSKA !!! FACTA OLISI TÄMÄ:
– en olisi lähtenyt VAALIPÄÄLLIKÖKSI, EN kunnallisjärjestön pj.:ssi, jos olisin nähnyt unen mitä tuli tapahtuvan 3.12.2017. 2. NYT !!! TAPAHTUMAN JÄLKEEN PERÄÄNTYMINEN EI OLLUT ENÄÄN MAHDOLLISTA, olen joukkuepelaaja ja on hoidettava joukkueelle VOITTO selkä suorana ja luotettava itseensä ja positiiviseen lopputulokseen.
3. MAHDOLLISUUS !!! Onneksi vaalikamppanian tuli yksi aktiivinen ”joukkuepelaaja” lisää, tämä pelasti vaalit. Yksittäisiä omaneduntavoittelijoita kyllä riittää, riittää, ……. riittää eikä loppua näy…

POLITIIKAN P:TÄ
POLIITISTA ARVOINTIA ON SATANUT KILPAILIJOILTA JA TÄMÄ OLI POIKKEUKSETTA ”FIKSUA” FLIRTTIÄ, MUTTA OMISTA JOUKOISTA TULEVA ”paskan saadattaminen” OSOITTI VARSINAISTA ”järjen riemuvoittoja” johon vertaus ”JOS ON LUSIKALLA ANNETTU EI VOI KAUHALLA AMMENTAA” osuu hyvin… Sivistys hoi … Vastaus HOI, HOI.

HENKILÖT, PERSOONAT
”Henkilöt” ovat henkilöitä, mutta jos minä olisin kunnallisneuvos …. VAIKKAKIN OSTETTUJA TITTELEITÄ, OSOITTAA ETTÄ ON TEHTY HYVÄÄ TYÖTÄ ”MENNEESSÄ AJASSA”, MUTTA EI IKUISESTI JA TÄMÄ ON YMMÄRRETTÄVÄ OIKEIN ….. niin olisin luennoimassa erilaisissa kuntakehitusfoorumeissa, seminaareissa kuinka kuntien tulee kehittyä maakunnassa sekä mentoroisin nuorille poliitikoille kuinka Imatran SDP:n tulisi edetä menestyäkseen, tekemättä samoja virheitä mitä on aikaisemmin tehty. TOKI EDELLYTYKSENÄ OLISI ETTÄ JOKU HALUAA MINUT LUENNOITSIJAKSI.
En toki halua olla ”tulppana” tulevaisuudelle… Toki viisauden yhtenä tiedonlähteenä on kokemus, mutta kokemuksen on pystyttävä ”liukumaan” tähän päivään ”politiikan” lumella ilman lipsumista. -70’luvun suksi ja ”pertsa” tyyli hiipuu hiljalleen viimeistään ”Karhumäen” nousuun TÄMÄ ON FACTA.

SDP ARVOT ON KOHDALLAAN.
Arvot ovat hienot mutta meillä on liian paljon itsekkäitä ”umpihanki hiihtäjiä”. Oman edun tavoittelijoita, jotka unohtavat joukkuepelin ja sen että ”90% voittomaaleista tehdään hyvistä syötöistä” jolla joukkue voittaa. Miksi tätä ei ymmärretä, tätä monesti ihmettelen. Onko se Imatran ”geeneissä” vai eikö Imatralla ole riittävän vahvaa demarijohtajaa ? Vai puutuuko meiltä ”älykään sosialidemokratian” liberaalisuuden kyky, jotta yhteisellä viisaudella voitaisiin kehittyä joukkueena ”kestävän kehityksen voittajaksi” ja saada kuntalaisten arvostus Imatralaiseen sosialidemokratiaan.
Kiekkotermeillä sanottuna kolmella joukkueela (ISD, ITY , VTY) pelaamalla ei pystytä nousemaan ”SM liigaan”, tämä on FACTA.

PELKO POIS, PELKO POIS, KAUKOMETSÄN PAKOLAISET…
Pelkääkö ”Jotkut” henkilöt … ”jotakin”, EI PELKÄÄ. Kysymys on monesta, monesta asiasta. Yksin, isoilla kauniilla kokosivun UV kuvilla voi nostattaa jonkun henkilön ”brändiä”, mutta kun hymy loppu täytyy olla halu, kyky, käytös sen ”arvoista” jotta ”brändi” säilyy. NÄYTTÖÖN ON AIKAA…Voittajaksi nouseminen on helppoa, mutta voittajana oleminen on huomattavasti vaikeampaa TÄMÄ ON FACTA.
Täytyy olla realisti ja ymmärtää oma itsensä, TiinaW oli TiinaW, eikä kuntalaiset, pysty ”jostakin” gloonaamaan toista TiinaWtä …se on vain surussa elävän ”ihmisen” tunteen tuoma FIKTIO.
Johtamisen karisma on HENKILÖN itse rakennettava eikä sitä voi lehdistö rakentaa MUTTA TUKEA VOI MUTTA TERVEELLÄ TAVALLA.

KAUPUNGIN JOHTAJA, MISSÄ HYVÄT JOHTAJAT?
Pertti L oli ja on edelleen hyvä johtaja. Imatran talous ja kaupunki kehitys on ollut ”ympäristötekijät huomioiden” hyvä plus jne.
Lyhyesti sanottuna nyt nämä kaksi kaupunginjohtajaehdokasta eivät ole Pertin veroisia, eikä Imatran veroisia. MIKSI Imatralle ei ole hakenut ykkösketjun kuntajohtajaa, TÄTÄ MINÄ IHMETTELEN ?

MIKÄ VIKA ON IMATRASSA?
Onko Imatran kuntapolitiikkan ”joukkueet” epämiellyttäviä ”väkevillä” hielle haiseva, pois työntäviä” joukkoa, jonka pukukoppi ei vain houkuttele ”HYVIÄ COUTSEJA”.
Sama kiekkotermeillä, kukaan ”ITSEÄÄN ARVOSTAVA KESKUSHYÖKKÄÄJÄ” ei ole kiinnostunut työskentelemään tällaisten poliitisten laitahyökkääjien kuin Imatran ”SDP” ja ”KOK” kanssa, toivottavasti tämäkin FACTA.

Koskenpartaalla oli 8.4.2017 vaalien finaali, mutta minun oli lähdettävä hautajaisiin Jyväskylään. Toverit ja kaverit paistaa makkarat ja jakaa ruusut…
HYVÄÄ VAALIVIIKONLOPPUA…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top