Kiitoksia Karille ja Kiitoksia kollegoille ..

No nyt on vaalit ohi
Valkoiset valheet ja väärin muistamiset on kerrottu sekä rehellisyys ja tulevaisuus piirretty äänestäjille nähtäväksi. Valitettavasti Imatralla noin 45% äänivaltaisista antoi valinnan 55% tehtäväksi.
Kun äänestysprosenttia katsoo valtakunnan ”analyysityökaluilla” niin 5 perussyytä äänestämättömyyteen nähtävissä, joista 3 merkittävää jne… joten opiksi on otettavaa.
Tämä päivä
Alkaa tulevan valtuustokauden elämän synnytys.
Ensimmäiset poliittista toimintaa ohjaavat ”voittajien lausunnot” on kerrottu ”tiedotuskanaville”.
On toimintakykyisen ja viisaan luottamusorganisaation valinnan aika.
Ei pidä unohtaa, että äänensä antanut äänestäjä ”kuuntele” korva tarkkana viestinnän sanomaa … onko tässä minun oma näkemykseni .. ehdokkaani on myös ”loopin alla”…. Tuliko ääni annettua oikeaan kohtaa!
Tulevaisuus
Suuret ja merkittävät asiat niin Imatralle kuin muillakin lähikunnilla ovat edessä ”perässä hiihtäminen ja napin painaminen ei nyt riitä” tarvitaan kokonaisuuksien näkemistä ja hyvin perusteltua viisautta tuleviin päätöksiin.
Me elämme mahdollisuuksien ja mahdottomuuksien ”rajalla” joten käyttäkäämme ne mahdollisuudet. Tulevan nelivuotiskauden ratkaisuihin on löydettävä Imatralainen sekä E- karjalainen yhteinen kestävän kehityksen ”malli”. Nyt jos koskaan valituilla tulee olla hyvän sosiaalisen kyvyn lisäksi uusia mm. Imatraa eteenpäin vieviä ajatuksia ja innovaatioita, vanhat ”mallit” ja ajatukset ovat olemassa mutta tulevatko riittämään ?
Realismi
Edelleen meitä on 0.028milj….. maakunnassa reilu 0.1milj….. talousalueella 5milj…. EU:ssa 500milj.
Erään paperikaupungin eräässä muistomerkissä lukee ” vain se kansa joka itse pystyy huolehtimaan itsestään voi luottamuksella katsoa kohti tulevaisuutta”. Lause on ”evergreen”.
terv. veikkoh

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top