Malli IBBF pelastamiseksi on 500*500 tai 1000*250 = 250’000.

Malli IBBF pelastamiseksi on 500*500 tai 1000*250 = 250’000.
”Johan minä sanoin ihmisiä on maailma täys”. Aina kun joku on jotakin mieltä joka on enemmän kuin ”valkoiset” valheet, täytyy olla esittää oma vaihtoehto, tilanteen ratkaisemiseksi. Niin tässäkin, IBBF brändin tulevaisuusasiassa on on unohtunut useampi asia. Kannattaa muistaa vaikka mitä ”sanakirjasta” kertoo bändistä, asiakas-arvosta, fanituksesta jne.. kun puhutaan markkinatalouden maailmasta. Mm, kun halutaan menestystä, menestyminen on helppo saavuttaa, mutta menestyksen harjalla pysyminen onkin aivan toinen ”taitolaji”. ”taitolaji”, jossa koskaan ei saa ”pää pimentyä” tai ajatella vain itseään. Menestyksessä pysyminen on välttämätöntä nöyrtyä kuuntelemaan kehittyvää ympäristöä, halusi tai ei. Jatkuva menestyminen edellyttää ”oikein” tekemistä, oikeaa strategiaa ja ajan henkeen päivitettyä fokusta. Ei voi piiloutua ”kaikki kestää aikansa” tai vastaavien sanontojen taakse jos haluaa tehdä kestävää kehitystä. Nyt on kysymys brändistä, jonka on aikoinaan IBB osaajat sydämellä ja taidolla tahkonneet silloiseksi musiikimaailman tuotteeksi. Ko. tuote on ajan muutoksessa muuttunut markkinatalouden IBBF brändiksi. Ei saa unohtaa että taiteen taloudessa on aina kaksi muuttuja fiilis ja faktat jossa fanit ovat substanssi. Onko nyt BB musiikkifanin sydän, tahto ja halu mukana, tätä en tiedä? No, nyky IBBF brändin pelastamiseen löytyy useampi malli, vai löytyykö? Onnistunut pelastaminen vaati totuuden näkemistä, yhteistä nöyryyttä ja voimakasta tahtoa. Imatra IBBry ja IBBF brändi on kaksi eri asiaa. Tämä BRÄNDI, vuosien kokemuksella hankittu ”henkinen ARVO”, ei koskaan häviä Imatralaisten eikä E-Karjalaisten huulilta .. sillä on 40 vuoden ”kulttuuriperintö”, kuten oli ja on edelleen ”Imatra ajoillakin”.
Nyt kuntauudistusten kynnyksellä, on kysymys E-kBB:stä ja BB musiikifanittaien yhteistyöstä. Ennen kaikkea on kysymys E-karjalaisesta yhteistyöstä. Yhteistyöstä, jossa halutaan pitää E-karjalaBB tämän syntymä seudulla, kuten tapahtui Kaustisilla, ”pohjalaasella” oli yhteinen tahto pitää Konstan ”vaiennut viulun” omassa maakunnassaan. Nyt Imatralla ja maakunnassa tarvitaan tervettä ”ei syyllistävää” nöyryyttä brändin pelastamisiseksi, tarvitaan vapaaehtoistukea, aitoa yhteistyötä eli sitä ”VPK tukea”, joka on valmis pelastamaan IBBF BRÄNDIN. ”äiti venäjän” mallilla ei IBBF pelastu. Nyt on haettava yhteinen kestävän kehityksen malli tulevalle BB festarille. Samalla tämä ”vapaaehtoisoperaatio” toimii BB musiikin mittarina, eli onko sillä paikkansa Etelä-karjalaisessa musiikkimaailmassa, tätä toivon.
Olen valmis laittamaan 250€ vapaaehtoistyöhön, loput 999, mistä? näin 250.000€ on kasassa. Veronmaksajien rahaa en halua tähän sotkea, sille on tärkeämpääkin käyttöä tässä kaupungissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top