11.1.2015 Nyt, ”viisas” SDP vetää happea ja odottaa vastustajan ”virheitä”

Nyt ”viisas” SDP vetää happea ja odottaa, odottaa.
1. vastustajan ”virheitä”, virheistä tehdään voittomaalit taktiikka.
2. Kunnioita vastustajaa, mutta pelaa joukkueena omalle joukkueelle.
3. Ei pidä sotkeutua vastustajan taktiikaan kun ei ole ”pakko”.
4. Kyllä vastustaja kysyy neuvoja jos tarvitsee.
5. ”sitä selvempi soppa mitä vähemmän kokkeja”.

Näköpiirissä on, että vuodet 2018-2020 valta vaatii voimakasta yhteiskunnan rakenneuudistuksen 2017 järjestelyn, uudelleen järjestelyä.

TILANNE 31.12.2015
Vanhana edunvalvojana, ”ylempien” luottamusmiehenä, tulee väkisin mieleen sanonta ”joukossa se tyhmyys tiivistyy” …. kun lukee ja kuuntelee tätä ….työmarkkinajärjestöt, EK ja Suomi Oy hallituksen välistä painia työn tuottavuudesta ja ”työkustannuksen kilpailukyvystä”.

15% POIS TYÖN HINNASTA, ”työn hinnan devalvaatio” NIIN SUOMEN VIENTI VETÄÄ KUIN SIIMAA, JA KAIKKI OVAT TYYTYVÄISIÄ…. HUH, HUH JA VIELÄ KERRAN HUHHUH.

Kannatta miettiä millä ”leivällä” suomi elää kun tuo TALVIVAARAN KAIVOSKIN MENI PERSEILLEEN ja teemmekö kansakuntana niitä asioita joissa on meidän markkinarako maailman taloudessa.

Älykäs tuote ja viisas ”työ” menee aina kaupaksi, järjellisellä hinnalla. Järjellisen hinnan määrää asiakkaan ostovoima.

Tänä päivänä ahneudesta ja ”ahneuden” jakamisesta on tullut ”krooninen sairaus” jonka nimi on ”MIKÄÄN EI RIITÄ”
”Suomen kansantalouden uudellenjärjestelyyn on tullut sopimisen tilalle vatkaaminen ja vispilöinti. Tuleeko lisäksi käyttöön vanha sanonta ”muilutus” ja toteutuuko muilutus käytännössä jää nähtäväksi. …. kun ”MIKÄÄN EI RIITÄ” toteutusta ei pystytä sopimimalla toteuttamaan niin ”pakkopaita” sovitellaan palkallaeläjällä päälle.

Palkallaeläjien ammattijärjestöt ovat liittoutumassa Akavaa lukuunottamatta. Samoin ammattijärjestöt ovat laittaneet rekrytoinnin ja liikekannallepanon käyntiin suuren yleislakon toteuttamiseksi JOS ”PAKKOPAITA” AIJOTAAN PANNAAN PALKANSAAJAN PÄÄLLE.

Kuinka maan hallituksen yhteiskuntasopimuksen ”keitos” tulisi valmistaa, mitkä on perustuslain raaka-aineet ja mitkä soveltavan lainsäädännön käytäntöönpanon mausteet, aika näyttää.
Kauanko tällaiseen ”sopankeittoon” on SuomiOy:lla aikaa ja varaa, tuhlaamatta aikoina rakennettua yhteisen sopimisen menestyksekästä toimintamallia, rahavarat kertoo.

…. Jos SOPIMALLA ei synny niin PAKOLLA syntyy, muistaen että -30 luvun ”pakko MUILUTUKSEN” oli lähellä tuhota Suomi Oy:n olemassaolon.

Isojen suomalaisten globaaliyhtiöiden päätösvalta pois suomalaisesta työmarkkinapolitiikasta. PK sektorin ja vientiteollisuuden on määriteltävä perusta ”työn hinnalle” Suomessa. Julkisen sektorin veromarkoilla maksettava ”palkka” ei saa olla yli vientiteollisuuden ”palkan”.

Henkilökohtaisesti olen ”sopimisen” ja sopimuksien vankkumaton kannattaja. Lain tehtävänä on pitää ihmisen ”älyttönviisaus” ryhdissä yhteiskunnan ”älyllisen” olemassaolon kanssa.

Päälliköt, ”minä itse” ja vain ”minun ruumiini yli” päätökset eivät kuulu tähän päivään eikä päätöksiin joiden vaikutukset näkyvät 2020 luvulla.

…..mutta aika ja kansantalouden negatiivinen kulmakerroijatkumo ajaa ”pakkolakimenettelyn puntarointiin” ja tämän toteutukseen, kun ratkotaan pääoman tulevaisuutta ja palkollisen ostovoimaa suomen kansantaloudessa.

Tässä kymmenestä faktasta kolme tärkeintä.
1. Kansalaisten ostovoimaa, maksukykyä, ei voida kadottaa.
2. Kymmenen vuotta on nyhjättiin (BKT) suomi Oy:n tuottavuuden kanssa paikallaan.
3. Valtionvelkaan ei voida kasvattaa viimeisten vuosien kulmakertoimella.

Suomi Oy:n on, nyt päättyvän, yhteisen hyvinvoinnin jälkeen siirtynyt itsekkyshyvinvoin aikakaudelle, jossa ”itsekkyyskorti” on katsottava hovioikeudessa ”viimeiseen mieheen”. Eli yhteisöllisyyden tarvitsema maalaisviisaus on kadonnut.
Suomen kansantalouden kanssa on aikaa ”pelleillä” niin kauan kuin kansan kukkarossa on tyhjennettävää ja tällä menolla kukkaro tyhjenee …

Päätä on isketty, ”kuin aikoinaan”’Karjala mäntyyn oikein joukolla niin viisaus talonpojan ja työläisen välillä löytyi ”sotakorvaukset” maksettu. Suomi Oy tarvitsee kehittyäkseen, ”velan maksuun”, aina yhteisen maalin.

Herää kysymys missä ovat ne ”tämän päivän” käskyn antajat, viisaat poliitikot, sanansaattajana ja auktoriteetit, nämä miehet kuin naiset, jotka pystyvät tekemään suomen ”itsenäisyyden kannalta” viisaat päätökset.

”Ennenvanhaan” oikeiden päätösten tekijöitä oli, ympäröivä maailma pakotti olemaan, näin itsenäisyys, päätäntävalta omista asioista säilyi omissa käsissä.

Nyt ”jonkun” nykyjohtajan on sanottava erään vahvan johtajan viisaat sanat ”SAATANA TUNARIT” nyt neuvottelupöytään ja ”VETTÄ JA LEIPÄÄ” niin kauan kuin ”VALKOINENSAVU” nousee
sopimusneuvottelun ”PIIPUSTA”.

Kansa tulee saamaan sen (KES, KOK, PS) kokkien keitoksen minkä kansa ansaitsee… PAKOLLA ON SYNNYTETTÄVÄ JA ”VATULOINTI” ON LOPPUTTAVA, MUILUTUSTA KÄYTTÄMÄTTÄ …. kohta on hyvätuloisetkin vähätuloisia…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top