11.12.2016 Imatran sosialidemokraattien hiukkasen ”SIVISTYMÄTÖN” kokous.

11.12.2016 Imatran sosialidemokraattien ”SIVISTYMÄTÖN” kokous.
Sunnuntai klo 18… Esterinkadulla.

(No tässä olikin kolme mukavaa tilaisuutta. Eksyn 16 henkeä, StoraEnso 250, SDP Imatran kunnallisjärjestön ”pikkujoulu” 20 henkeä..

Nyt Imatran sosialidemokraattisen kokouksessa paikalla n. 20 jäsentä..

KOKOUKSEN KULKU…
Puheenjohtajan pahoittelu, hiljainen hetki, surusta puhuminen, ”surussa puhuminen” ja sormet ”SELÄNTAKAN RISTISSÄ” kertoo kuulijalle paljon….
Kertomus ja valittelu, pahoittelu, että kokous on kutsuttu koolle traagista tapahtumaa ennen jne… Eihän tavallinen sivistynyt kuulia ei ole ”nenästä vedettävä” kun kuulijan avoimet silmät näkevät totuuden, että kokous taustapuheineen oli kutsuttu pykälän 5$ johdosta oli FAKTA.

Fakta, että kokouksen asialista on aina ja vain puheenjohtaja ”hallussa” ja puheenjohtaja johtaa puhetta haluamallaan tavalla. Valta ja vastuu on puheenjohtajan.
Niin jäi nytkin puheenjohtajan haltuun ja vastuulle lopputulos..

”SIELUN SIVISTYS” EDELLYTTÄ TAPOJEN JA INHIMILLISEN IHMISYYDEN KUNNIOITUSTA VAINAJAA JA HÄNEN OMAISIA KOHTAAN SURUN AIKANA.

Valitettavasti TÄMÄN kokoukseen osallistujien joukossa oli ”seurakunnan” jäseniä, joilta ”sielun sivistys” on unohtunut, onko yllättävä suru sen sokaissut ? sitä en tiedä…

SIVISTYNEESSÄ DEMOKRATIASSA suruaika, eli omaisten kunnioituksen aika on päätyvä silloin kun vainaja lasketaan maan lepoon ja sielu, henki vapautuu …

Kokouksen asialista ainut aihe oli:
(1-4 normaali rutiini…)

5$ MUUTUNUT POLIITINEN TILANNE:
TIINA WILEN-JÄPPISEN POISMENON JOHDOSTA VAPAUTUVAT LUOTTAMUSHENKILÖPAIKAT / NIINA MALM
– IMATRAN KAUPUNGIN KAUPUNGINVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA
– E-K LIITO MAAKUNTAHALLITUKSEN VARAPUHEENJOHTAJA

(6 muut asiat… ja kokouksen loppu.)
…. seuraajan hakeminen vainajan tilalle surun aikana on epäkorrektia etenkin kun virallinen muistotilaisuus on MAANANTAINA VALTUUSTOSALISSA JA SIUNAUSTILAISUUS ON ENSI PERJANTAINA, HARMI TÄMÄ ”SIVISTYMÄTTÖN” TEKO.
Tätä kokouksiin osallistujien moraalittomuutta, korosti erikoisesti se että ENTINEN KANSANEDUSTAJA esitti asian, kiitos yksi kokoukseen osallistujista kyseenalaisti asian ajankohdan, ehdottaen SURUAJAN HUOMIOIMISTA ennen virallista esitystä..

Toivon että virallinen esitys tulee julkisuuteen suruajan jälkeen… Minusta kannatta miettiä miltä tälläinen toiminta ”kuntalaisten” silmissä näyttää kyllä kuntalainen sivistyneen suruajan hallitsee

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top