12-14.8.2016 SMSY ”VUOSIPÄIVÄT 2016” IMATRAN KYLPYLÄLLÄ

12-14.8.2016 SMSY ”VUOSIPÄIVÄT 2016” IMATRAN KYLPYLÄLLÄ

SMSY (suomen mittaus ja säätöyhdistys) on teknologia, sähkö-ja automaatioammattilaisten poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Jäsenmäärä yhdistyksessä n. 900.

EKSY (Etelä-Karjalan mittaus ja säätöyhdistyksen) jäsenmäärä n. 90, oli järjestelyvuorossa ”KESÄPÄIVÄT 2016”
Järjestelytoimikuntaan kuului 4 Imatralaista ja 4 Lappeenrantalaista. Vuonna 2009 vastaavan tilaisuuden järjestelyt painottuivat Lappeenrantaan ja nyt oli vuorossa Imatra.

160 henkeä ympäri suomea Länsi-Suomi, pohjoinen, Häme, Savo kuin Jyväskylä automaatiomessujen kaupunki osallistuivat vuosipäivään. Viralliset kokoukset oli kunkin ”kahdeksan” yhdistyksen oma asia.

Yhteistilaisuudet oli kilpailuja sekä liikunta, hyvä ruoka kuin tutustuminen Imatran nähtävyyksiin.
Golf kisa oli Rauhan kentällä lauantaiaamuna, Imatrakierros perjantaina iltana mm, RR rata oli esittelyssä, samoin Ukonniemen liikuntapalvelut jne..Lauantaina saimaaristeily, rajamuseo, voimalaitos ja varsinainen juhla jossa pääpuhujana maakuntajohtaja M Viialainen, koruton puhe, jossa kuului yrittäjyyden ja yhteistyön merkitys maakunnan kehittymiselle, oli lauantai iltana klo 19-22 kylpylän salissa.
Sunnuntaina frispigolf kisa ja jäähyväispuuhe, oululaiset ottivat viestikapulan vuoden 2017 vuosipäivien järjestämiselle …kotiin lähtö… Palaute tilaisuudesta oli erittäin positiivinen … jopa ”TURKKUS JA RAUMALAISILT”.
SÄHKÖ JA SÄÄTÖTILAISUUDEN ”KASSAVIRTA” OLI NOIN 55000€, HIENOA SEKIN..

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.