13.02.14 Kiitoksia viestistä Herra X, vastaus hänelle

13.02.14 Kiitoksia viestistä Herra X, Imatralta ja vastaus hänelle, Veikko

Haluan lainata viestisi loppu kappaleita, joissa on se tämän päivän toimimattomuudesta ydin ja ongelma 70%:sti.
HerraX, Organisaatioiden sisällä ei soudeta samaan suuntaan
+++ (just niin samaa mieltä) Veikko
Herra X, Johtajat eivät kuuntele alaisiaan eivätkä alaiset johtajiaan.
+++++ Veikko ( johtajat eivät kuule alaisia eikä poliitikot kuntalaisia)
HerraX, Päällekkäistä työtä on paljon,
+++++ Veikko ( kaupungin hallitus ”viisasteluillaan” aiheutta uskomatoman paljon turhaa työtä lautakunnille. Lautakuntien tarpeelisuus turhan työn tekijänä, teetäjänä ja hallituksen ja kaupunkilaisten sylkykuppina on lopetettava)
HerraX, Tietojärjestelmiä ei saada uudistumaan nopeasti
+++++++++ Veikko ( tärkeä huomio, tämä on valtakunnan päättäjien ymmärtämätömissä käsissä, Viro on ymmärtänyt asian tärkeyden kansansa johtamisessa, meillä ”pylvästalossa” porukka kaivaa nenää ja ihmettelee tietovuotoja) Vuonna 2002 Suomi oli tietoverkottumisen ja tietoteknisen taidon kolmonen v 2013 taita olla 20. Syynä on tekniikan ihmisten puutuminen vallan avain paikoilta, miksi en osaa sanoa ? Huom Kiinan politpyroon johdossa on 11 henkeä joista 8 on insinööritietten tohtoreita.
HerraX, Talkoohenkeä tapaa vain harvassa organisaatiossa.
++++ Veikko ( tämä on totta ja olen miettinyt samaa ja tullut tulokseen. Itsekkyyden kasvaminen ja huono leadership ihmisjohtaminen on niin virkamiesjohdon kuin poliitisen johdon suuri ongelma, medialla ja viestimillä johtaminen on taitolaji, pitää kunniottaa media mutta ”ohjakset tulee olla omissa käsissä”
HerraX, Hiljaista tietoa ei oikeasti hyödynnetä.
+++++++ Veikko (tämä on suurta typeryyttä niin politiikan kun virkakoneiston johtamisessa. Mikä on suurin syy en tiedä. Yhtenä tekijänä on meidä nuori ja nopea ”pyrkyryyden ja hartiavoiman” johtamiskulttuuri, ei jakseta odotta kun aika on kypsä tapahtumalle. Kansa on hyväksynyt tämän, Muuten UPM kymmenen teki projektin 2007 ”kuinka hiljainen tieto tallennetaan”, uskon että he myös hyödyntävä sitä tänäpäivänä.
HerraX, Kannustan muutokseen.
++++++++ Veikko (Muutoksen johtaminen ei ole ongelma, mutta hyvän muutoksen johtaminen on taitavien johtajien laji. Valitettavasti tämä Imatran kaupungin vuonna 2011 käynnistämä tilaaja tuottajamallin, niin virkamies kuin poliittinen, johtaminen ei ole taitavien johtajien käsissä. Itse olen käyttänyt sanontaa ”mäen päälle näkijöitä on joka oksalla mutta ”oikeasti” mäen taakse näkijöitä hyvin harvassa”
HerraX, Eikö ihan oikeasti kannattaisi etsiä eväitä uudenlaiseen avoimuuteen ja siitä syntyvään yhteishenkeen, myös hallinto- ja virkamieskunnan ulkopuolelta.
++++++++++ Veikko, KYLLÄ JA EHDOTTOMASTI (Yritin tässä demariporukassa, kun ryhmyriä vuodelle 2014 valittiin, kertoa että on isoja asioita jotka vaativat leveämpiä hartioita ja uutta poliittista asennetta, 2H hartiat eivät tule riittämään, tarvitaan 18 pään järkeä .. Hävisin äänestyksen maalein 9-7.)
HerraX, Jokainen organsaatio pyrkii jäämään omien tapojensa ja asenteidensa vangiksi jolloin metsää ei enää nähdä puilta.
+++++++ Veikko ( tämä vaivaa kaikkia …. niin johtamista kuin puolueita ja on erittäin harmillista että Imatran SDP on jäänyt suorastaan kahleisiin ja vain ”kuolema sen tavoistaan erottaa”. Omissa puheissani niin ”työmaalla” kuin politiikassa olen korostanut … ”ainut varma tässä maailmassa on jatkuva muutos” ja se joka hallitsee muutoksen menestyy ..

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.