13.11. Imatran sosiaalidemokraatit ry, syyskokous

Esityslistan mukaan klo 18 – 20
Pakilla n. 20 jäsentä.
Alustuksen ja alkulämmittelyn päivän politiikkaan teki ison piirin puheenjohtaja. Pekan, Harri ja Paavon kyselyt ja kuittailua jatkoksi. Alustus jatkui muiden kuulijoiden mukaantulolla. Keskustelua ja kommentteja Imatra politiikasta, maakunnan sekä valtakunnan, niin kunta kuin sote sopasta. Omistaja ohjaus ja tämän välilliset vaikutukset niin valtion kuin kunnan omistajaohjauksessa kiinnostaa myös rivijäseniä. Samoin verotulojen ohjaus kuntalaisten palveluihin kun elinkeinopoliittisiin ohjelmiin kiinnostaa kunnallisveron maksajaa… Ansiotulosta kunnallisvero maksetaan vaan ei pääomatulosta. Eläkkeensajan verotusmalli ”jurppii” tavallista eläkeläistä. Puheenvuoroja SDP:n ja Imatran kaupungin päivän politiikasta tuli vajaalta kymmeneltä henkilöltä.
Sovitusti kokousta johti ansioitunut pitkäaikainen yhdistyksen jäsen toisen ansiokkaan jäsenen säestyksellä. Kokous esitti uudet henkilövalinnat vuodelle 2014 ja ne hyväksyttiin. Uusia jäseniä kolme, Veikkoh esitteli itsensä, kuin asian kuuluu.
Mielenkiintoinen tilaisuus, aate elää mutta kehitys kuollut …josta nuoriso puuttui, jotain tarttis tehrä! muuten aatekkin kuolee

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top