14.6.2015 SDP valtuustoryhmän, ”kaupungin uuden hallintomallin” kokous

14.6.215 SDP valtuustoryhmän kokous. Kaupungille, uutta hallintomallia ”pukkaa”, 1.1.2016 tulisi olla toiminnassa….

Ryhmän puheenjohtajat… klo 17.15 – 18.00.
SDP:n ryhmyri ja vararyhmyri keskustelu ja linjaus nykynäkymästä eli millainen tulisi olemaan vuosien 1.1.2016 aina 5kk/2017 kaupungin poliittinen- ja virkamiesorganisaatio.

Keskustelun lomassa, ”piipahdus” PS:n vastaavassa ”kokouksessa” ei ollut HUONO AJATUS, sama ”pähkinä” heidänkin pöydällä. Kunnallispolitiikka täytyy nähdä puoluepeliä ”yli rajojen” Imatran kaupungin ja kaupunkilaisten parhaaksi. Onko tulevan Imatran OHJAKSISSA ”PÄÄOMATULOLLA .. VAIKO ”PALKKATULOLLA ELÄVÄ” IMATRALAINEN ????.
Todennäköisesti Imatrasta ei saa ”Pohjolan Moncoa” ei temälläkään, joten ”PALKKATULOLLA ELÄJIEN” mallilla Imatran on tulevaisuutensa rakennettava, eli TYÖLLÄ … TYÖLLÄ, TYÖLLÄ ja viisaalla poliittisella tiedolla ja sivistyksellä. Eli tästä on hallinnon organisaatio ”taiottava”.

SDP valtuustoryhmän kokous klo 18.00 – 20.30.
Kokous jossa oli ryhmän pj. ja sihteeri OK… ja 15 jäsentä ….eteenpäin…

2. Valtuustoryhmän lausunto Imatran kaupungin johtamismallin linjauksista ”Eksoteen siirtymisen jälkeen”
– Tähän tulevan ”kaupunkihallinto organisaation” luomiseen käytettiin aikaa puolitoista tuntia. Puheita oli useita, 20 – 25 ja ”melkein” kaikki puhuivat…
– YHTEENVEDON TEKEE SDP valtuustoryhmän puheenjohtaja… Huomiseksi klo 8 , niin kuin on pyydetty.

3. Tilinpäätös 2014….
– Tästä muutama muutama puheenvuoro. Pää puheenaiheena oli plussapuolen tilinpäätös jossa, 7 peräkkäistä lihavaa vuotta, positiivinen tilinpäätös.
– 40 milj€ on 7 vuotena tehty ”voittoa”.
– Mutta on muistettava, että tätä 40 milj€ ei ole kaupungin kassassa. ”40milj lihavuus” on kirjanpidollinen eli ”virtuaali 40 milj”, joka on käytetty vuosien aikana eri tarkoituksiin. Toivottavasti oikeisiin tarkoituksii, rahoitus, kaupunkiinfra, palvelukehitys, elikeinopoliitisiin, kohteisiin. Kaupungin kassassa ”jemmassa” sitä rahaa ei ole jos joku niin kuvittelee….

4. Lautakuntien sos.dem. puheenjohtajien ja varapuheenjohtajien kannanotot lautakuntien toiminnallisiin ja taloudellisiin tavoitteisiin, myös ulkoisten palveluiden osalta.
Ei merkittäviä puheenvuoroja, lautakuntien ”ryhmyrit” puhuivat kukin oman lautakuntanasa puolesta samoin lautakuntien edustajat puhuivat muutamalla ”näkyvällä ja kuuluvalla” lautakuntansa toiminnan jne.
Erillisen VALIOKUNNAN perustamisesta oli sovittu ”valtuustoryhmyreiden” kokouksissa.
Tapaus liittyy PS:ten ”hajoamiseen” ja sitoutumattoman ryhmän ”syntyyn” heidän leirissä. PS haluaa pitää joukkonsa yhtenäisenä, onnistuuko saa nähdä.
Uskon että ainakin julkisuus ja lehdet ovat kiinnostuneet aiheesta.

Toki tässä jää sellainen poliitisen pelin mahdollisuus, ” että hajoitetaanko tämän ”VALIOKUNNAN” toimesta kaikki lautakunnat ja muodostetaan uusi hallintoorganisaatio ??.

Valtuustolta pyydetään valtakirjaa huomisessa valtuustokokouksessa, jos 2/3 valtuutetuista, huomisesa KV:n kokouksessa äänestää JAA ….VALIOKUNNAN perustamisen puolesta ja kun VALIOKUNNAN perustamistarvetta ei tarvitse perustamisvaiheessa kertoa niin ….. KAIKKI ON MAHDOLISTA ……. saas nährä hajoaako kaikki lautakunnat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top