14.6.2016 Kaupunkikehityslautakunta ”1/2 vuotta 2016” takana.

14.6.2016 Kaupunkikehityslautakunta ”1/2 vuotta 2016” takana.

Ryhmäkokous SD osalta ei muutoksia kokouksen asialistaan.
Varsinainennkokous 17.30-19.00

Mukana kokouksessa, lautakunnan lisäksi, kaupunki-insinööri. Selvitys budjetista ja tehdyistä kunnossapito- ja investointitöistä…
1,2,4 OK..

3$ Tiedoksiannot lautakunnalle. mm. Selvitys budjetista ja tehdyistä kunnossapito- ja investointitöistä, kaupunki-insinööri. Puheenvuoroja 5 kpl..

5$ Määräalojen vuokrasopimuksen tarkistaminen Varpasaaressa. Puheenvuoroja 6kpl. Toivottavasti vuokrasopimuksen jatkaminen vuoteen 2035 ja yrittäjän sukupolven vaihto tuo uusia ideoita ja investointia Varpasaaren toimintaan.. VARPASAARI ON NÄKYVÄLLÄ PAIKALLA IMATRAN MATKAILUMARKKINOINNISSA.

6$ Poikkeamishakemus 837, Joutsenon Helmi Oy. KELLUVA HUOLTORAKENNUS ULKOPUOLISEN VENEMATKAILIJAN eka toimipiste. 4 kpl puheenvuoroa.
Itse kysyin ja painotin, että homma on toimittava 100% varmuudella. huoltorakennus on VENEILIJÄN ensimmäinen kontaktikohde ”Imatran NEW PORT”:ssa. Veikon mielipide, Uuden sataman tavoitteena vuonna 2020 on, että kaikki Saimaan venematkailijat käyvät Imatran satamassa ”viihtymässä” ainakin kerran vuodessa.

Ulkopuolella kokouksen Veikon kuulema: kun minä käyn veneellä mökiltäni Puumalan satamassa, niin siellä saan kuulla miksi veneilijät eivät ”eksy Imatran satamaan”. Kun Imatran sataman päivitys vuoteen 2018 on valmis niin haluan kuulla ”miksi veneilijä haluaa eksyä nimenomaan Imatran satamaan”.Uusi Satamaoperaattorin ”haluaisi” kehittää kahta satamaa Saimaalla, Savonlinnaan ja Imatran satamia tämä on hieno toteama operaattorilta.

7,8,10, OK..

9$ Kaupunkikehittämislautakunnan talouden toteutuma, nyt suunnitellaan jo vuoden 2017 töitä. Talous OK. Vuoden 2016 ”työt” OK. PUHEENVUOROJA 4 kpl.. Kaikki positiivisia.
11$ Imatran ja maakunnan ympäristöohjelma… TÄMÄ ASIA TULI KIIREELÄ PÖYTÄÄN, puheenvuoroja 7 kpl, yhteinen toteamus ”korjataan kuntalaisten kommentteja sivistyneeseen sanontaan” muistaen rasistisuus ja kulttuuri…

Niillä tiedoilla, jotka kaupungin kehityslautakunnan toiminnasta vuoden 2016 ensimmäiseltä puoliskolta voidaan sanoa … ON TURVALLISTA LÄHTEÄ LOPPUVUOTEEN.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top