19.6.2016 SD Valtuustoryhmän ”8jäsenen” kokous

19.6.2016 Valtuustoryhmän kokous
klo 18-19.40.
Kaupungintalo, 138 huoneessa.

Paikalla 18 valtuustojäsenestä 8 kpl. On pakko laittaa nimet. Ari, Arto, HeikkiT …. Työryhmä pj..HeikkiL Tuija, Rauni ja Veikko, eli laiha oli osanotto. Peruutuksia ei ilmeisesti kummemmin ilmoitettu. TiinaW ainakin ilmoitti poissaolosta ”kiinalaisten vierailu”.
Eihän nämä valtuustoryhmän kokoukset näin voi jatkua … ei näillä ole katetta eikä keskustelulle, mielipiteille puhumattakaan päätöksille.

Asialista:
Asialista oli 20.6 Kaupunginvaltuuston huomisen kokouksen ”menu”… samoin huominen KORISEMINAARIN aiheet…

Kokouksen kulku:
Valtuustoryhmä. Pj. johti puhetta omilla mielipiteillään jne… Keskustelua käytiin ja puheenvuoroja pyydettiin ja käytettiin 16kpl koko ”menu” aikana.
ykkösenä ”KOULU KAMPUS” KUUMOTTAA MONEN KUPOLIA.. TOIVOTTAVASTI TÄSTÄ PYSTYTÄÄN SYKSYLLÄ 2016 TEKEMÄÄN FACTOILLA PÄÄTÖKSET. TUNNEPUOLI ON JO NYT VALLOILLAAN JA MIKÄLI TOTEUTUS MENEE TUNNEPUOLEN POPULISMILLA PÄÄTÖKSEEN, EI HYVÄ SEURAA, KYSYMYSHÄN ON MEIDÄN LAPSEN, LAPSEN, LAPSISTA, HEIDÄN PEDAGOKIIKASTA JA INFRASTRUKTUURISTA.

Pöytäkirja kirjoitettiin sihteerin toimesta jne… Pöytäkirja jaettiin kaikille myös poissa oleville. Illalla ”jalkapallon Ranska-Sveitsi” aikaan tuli puhelu, ”miten kokous sujui”, ilmeisesti pöytäkirja oli jo saavuttanut poissaolijat jne… ”HYVIN SUJUI SAMALLA TAHDILLA KUIN ENNENKIN”.

Tuli mieleen SDP ARVOT..
ja tästä VAPAUS, SANAN VAPAUS …. noudatammeko me itse näitä kun valtuuston jäsenet ”heillä on motiivin puute” osallistua valtuustoryhmän kokouksiin…

Ja edelleen tulee mieleen, JOS TÄLÄINEN TOISTUISI OSAKEYHTIÖN HALLITULSESSA, HALLITUKSEN PJ. OLISI KERTOMASSA OSAKKEEN OMISTAJILLE HYVIN NOPEASTI MIKSI NÄIN…
TODENNÄKÖISESTI ”Joku” TULISI SAAMAAN POTKUT…

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.