15.4.14 ANTTI, JUTTA VAI ANTTIL.

ANTTI, JUTTA VAI ANTTIL.
Asia on sivu seikka kunnallispolitiikassa mutta millä sivistyksellä ja viisaudella mennään SDP eteenpäin on SUURI KYSYMYS …
A Rinteen tilaisuuden painoarvo on monen lainen. Ehkä tärkein, on arvostettava siistejä ”maskuliini” arvoja, jossa pehmeä feministisyys ei saa unohtua. On oltava ”siistiä” jonka sivistynyt ”keski-ikä” ja nuoriso ottaa itselleen.
1. Mitä me haluamme SDP tulevaisuudelta ?, >>> 15% kannatus on työn tulos. Herää kysymys minkä työn !
2. Nais vai Mies, minulle on yhden tekevää, mutta asiat ja konkreettiset teot täytyy toteutua edes ”jossakin” aikataulussa.
3. Naiset pyörii ”ministereinä” antamassa selityksiä, ”she” ovat nyt antaneet näytöt, on johtopäätösten aika.
4. SOTE uudistus 3 vuotta pyöriteltiin työryhmiä, tuloksetta…. Sitten neljä suurinta KOK, KESK, PER, SDP yhteen pöytään ja yhtenä päivänä oli uusi IDEA!!! ERVA alue terveyspalveluiden vastuun JÄRJESTÄJÄKSI ja kunnat palveluiden ”maksajaksi” ja TUOTTAJAKSI. Eli hallitus ei saanut mitään aikaan. ERVA SOTE ja Kuntauudistus …. Imatralla on nyt ”aika” ja mahdollisuus hyvien palveluiden tuottajaksi.

TOINEN TÄRKEÄ ASIA ON ”OMISTUKSEN OHJAUS JA VALVONTA” NIIN KUNNAN KUIN VALTION MUKANA OLEVISSA YHTIÖISSÖ.
Näissä on kiinni meidän valtion omistamia rahoja, joiden viisas käyttäminen on meidän vauras vaiko köyhä tulevaisuus?????
Mielestäni tärkein asia ”OMISTAJAOHJAUS” ja tämän tärkeys on valtiovallalta sekä puolueilta unohtunut. Jokainen puolue pelaa omalla tavallaan ”OMISTAJAOHJAUSTA”.
Solidioumia voi myydä niin kauan kun on mistä myy ja velan takuuna on ”vakavaraisuus”, myös valtion velan.
Me tarvitsemme nyt ”Kyberteollisuus ministerin”, kuka ja kenestä aika näyttää…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top