15.4.14 Imatran Ukoska liikunnan ja urheilun kehto.

Niinkuin 14.4 KV SDP ryhmäkokouksissaan lupasin Tennishalli Oy:n hallituksen kokouksen jälkeen ajelin läpi ristiin rastiin Ukoskan liikunta alueen…
Sekaista ja epäsiistiä oli, rakentamisen jäljiltä. Mutta kieltämättä hienolta näyttää ja uskon että tulevaisuus näyttää vielä ”viisaammalta” kunhan ”seisahtaneisuuden aika” ja sen kelon viisareiden kiertäminen tähän päivään saadaan SDP joukoissakin hyväksyttyä.
Kivituhka on rantaraitilla, Ukonlinnan urheilumaja kohdalla, paikallaan, no maku asia, luonnon kauneus ei siitä kirkastu jos ei samenekkaan. Katebillaritöitä tuskin tarvitaan muualla kuin Rauhan puolella. Liikunta ja urheilupaikat ovat tulevan ”Physical Education and Sport University” tasoisia.
Toki Imatralaisena joka ei ole kokenut nähnyt ”kylän elämän sammumista”, kuten kävi esim. Voikkaalla Pohjois-Kouvolassa, on vaikea hyväksyä elinkeinoelämän tuoman matkailu”rahan” mahdollisuutta, tuoda maailmanluokan investoinneilla ”elävää elämää kylään”. Voikkaalla ei tällaista Ukoskan kaltaista aluetta ollut mutta Imatralla oli ja nyt pelataan nuorten 17 vuotiaiden MM TURNAUS IMATRALLA.

Muuten Voikkaan VESA oli aikoinaan hyvin menestyvä painiseura Kuusankoskella, ei ole enään yhtään junioripainijaa …

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top