16.3.2016 .. 3*kunnallisjärjestön kokous. ”Sähköä ilmassa

16.3.2016 3SD kokous.,. ”Sähköä ilmassa, vaatii hyvän maadotuksen” tupa täys porukkaa.. 40-50 henkilöä..
Agendan mukaan eteneminen, hiukan jäykällä mallilla tapahtui startti..

Tärkeimpänä oli kannaruskeskustelu, ”arvostelu menneisyydestä”, näkymä tulevaisuuteen. Imatran kaupungin omistaja strategia. Näitä spekuloidaan monessa pöydässä!!! Tunnelma kokouksessa oli hyvä, tieto tyydyttävä ja lopputulos tyydyttävä++ ….

SDP ja 22,6% kallupkannatus alustuksena..
Teemu HIRVONEN piirin pj. Savonlinnasta piti alustuksen SDP:n tilasta ”nyt ja tänään”. Esitys oli ”SDP totuus” ja sellainen jollaisena itsekkin sen näen. 75%:sti olen esittäjän kanssa samaa mieltä, ”kaksi” poikkeamaa 1. Talous 2. Kannatus, joita tulen ENNUSTAMAAN myöhemmin kesän jälkeen..

1. Talousasiat on puettava erinlaiseen formuun. KENELLÄKÄÄN, EIKÄ MILLÄÄN PUOLUEELLA OLE SELKEÄÄ KUVAA MITÄ TULEE TEHDÄ TALOUSAHDINGON VOITAMISEKSI.. EI MYÖSKÄÄN SDP:llä. Tämän talousahdingon läpikäynti vaatii ”pitkän talousdatan analysoinnin” ja lyhyen ympäristömuutokset analyysin…. KYSE SUOMI OY TULEVAISUUDESTA. RAKENNAN OMAN ENNUSTEEN ja TOIMINTAMALLI 1.9.2016 MENNESSÄ.

2. TÄSSÄ JA NYT, vuodessa SDP kannatuksen hyppäsi 15,2 >>>> 22,7%. SDP Kannatuksen nousu,+ 7% on ”sirkusta kansalle”arvioinnilla on:
– hallituksen ”vatulointi” 4
– ”hillityn hallittu” oppositiopolitiikka 1
– työmarkkinaratkaisuun vaikuttaminen ”puolivälissä” 1½
– ”totuuden puhuminen” ½
TÄHÄNKIN TARKENNUKSIA 1.8.2016.

….. KOKOUS JATKUUU….
– Varsinainen kokousaihe meni suuremmitta suruitta, mutta Ukoskan kehittämisen ja omistaohjauksen ymmärrys ei tunnu olevan tämän päivän ”suksessa”. Tämä tulisi käydä kerran ”juurmultineen” läpi demarileiristä… Me elämme 2020 lukua.

– Imatran kaupungin asioista keskustelu.Kuka vie Imatraa ja kuka vikisee, voimakas ulkopuolinen paine?, tieto?, taito?.

MUUTOSTILANTEESSA ASIOIDEN OSAAMINEN, ”PAKKI PÄÄLLÄ ON VAIKEA EDETÄ ETEENPÄIN”..

– E-K kuntoutussäätiön asiaan on vaikea sanoa mitään mikä on ”viisasta 2017” kun FAKTA PUUTUU.. Luottamus rakentuu moniulotteisella vuorovaikutuksella eikä yksipuolisella tiedotusmielipiteellä.
En ole ollut kuulemassa KH:n keskustelua ”kuka vie ja kuka vikisee”, mutta ”Vahva tahto ja tieto muokka tulevaisuuden itselleen” kenellä se sitten onkin…

Nyt sitä vahvaa tahtoa tarvitaan, kuin uutta SDP osaamista ja sosiaalista kykyä kun uusi ”KAUPUNKIKONSERNIN OMISTUSSTRATEGIA 2025” on hyväksytty.

Tätä on sitouduttu noudattamaan… Mutta pelisilmää on oltava:
– IMATRAN matkailua EI PIDÄ HALVAANNUTTAA ”TYPERYYDELLÄ”
– on hyvä ymmärtää historia kun LÄHTEE voimakkaasti muuttuvassa maailmassa tulevaisuutta ennustamaan.
– mm. Imatran kylpylästä saamani tiedot joilla menestyvä omistajaohjausta ennustan.
1. OSAAVIA HENKILÖITÄ ON ISTUTETTAVA ko. SÄÄTIÖN ”IMATRAN KOLMELLE JAKKARALLE”.
2. Imatran kaupungin on osallistuttava kylpylän ”brändi” toimintaan, keinoin jotka ovat Imatran kaupungille eduksi.

huonona esimerkkinä on Imatran valtionhotellin ”VALTSU brändi” joka ei ole Imatran kaupungin kehitystä ajattelevien tahojen ”hyppysissä”.
– ”Kadulta katsottuna” VALTSUN kehitys on aivan muilla majoitusmaailman VOLYMIMARKKINOILLA kuin Imatramatkailun. Imatralaisten silmissä Valtsun on sellainen kuin on ..
… SAMA EI VOI TOISTUA IMATRAN KYLPYLÄSSÄ, tämä vaara on olemassa.

– on selvä että veronmaksajien rahoja ”tukitoimenpiteinä ” ei voida käyttää liike-elämän kanssa kilpailtaessa jne…
– omia intressejä on VALVOTTAVA… IMATRAN KAUPUNGIN YHTEISIÄ INTRESSEJÄ ON VALVOTTAVA ja YMPÄRISTÖ ON PIDETTÄVÄ KUNNOSSA.
– KYLLÄ ”ISO RAHA” HYVÄLLÄ VEROSUUNNITTELULLA SIIRTYY PAIKASTA TOISEEN JOS SE NÄKEE ”LAITUMEN” TYHJÄNÄ… moraalitonta Suomessa, mutta Italiassa ei. Aina ei täydy olla mallioppilas EU:ssa. KONSTIT ON MONET JA LIIKA TUNNOLLISUUS EI OLE HYVÄ, ”VALKOISET VALHEET” on sallittuja, lain rikkominen on toinen juttu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top