21.3.2016 K-Valtuuston ” nopein ja sanomattomin ” kokous?

21.3.2016 K-Valtuuston ” nopein ja sanomattomin ” kokous?
SDP työryhmä klo 14:30-15:15, oli hyvä kokous..
Käyty läpi SDP polttavimmat aiheet…
Keskustelu V-ryhmän kaksimielisyydestä ja aikaisemmasta yksimielisyydestä. K-hallituksen aikaansaannoksista ja millä & kenenkä ”käsimerkeillä” päätöksiä hallituksessa tehdään… Imatran kaupungin hallitus tekee päätöksiä sillä tiedolla, taidolla ja poliittisella ideologialla mikä sillä on jne..
”Jossittelu”, joku päättää niin kuin joku esittää…..on aivan turhaa.
Evästykset KH:n SDP jäsenille tulee valtuustoryhmältä… hyviä/huonoja päätöksiä, v-ryhmän toiminnalla on merkittävä merkitys…

Oma pohdintani kokouksen kulussa….
Luottamus on politiikan ”sydän” ja jos luottamuksessa on voimakasta kammiovärinä on tähän haettava syy ja oikea lääkitys… Kun puolueen arvot on kohdallaan niitä tulee kunnioittaa. mm. VAPAUS on toteuduttava ARVOna, jossa ”LAKI” TUOMITSEE TEON …. EI TEKIJÄ, tämä on viisaan puolueen viisasta demokratiaa. Yksilön esittämät ajatukset on jalostettava, jalostettava ja jalostettava ….. yhteisön viisaudeksi.
Nyt on lähdettävä toteuttamaan ”2017vuoden” MISSIOta hyvällä yhteistyöllä.

SDP V-ryhmän kokous, klo 16-17.
Asiallinen kokous,
käsitteli tulevan v-kokouksen esityslistan. Samoin lautakuntien näkemykset kaupungin toiminnan ja talouden nykytilanteesta seitsemällä puheenvuorolla jalostettuna. Aloite koululaisten paremmasta käyttäytymisestä osoitettiin vietäväksi lautakuntaan ja tämän kautta koulumaailmaan. Nuorison käytös ja koulukiusaaminen on laajempi kokonaisuus pahoinvoinnista ja hyvinvoinnista jne..

Kaupungin valtuuston kokous klo 17:30-17.57…
Asialistan mukaan.. 7$ pykälää..

4$ ….14 min …Vuoden 2015 melkein valmis tilinpäätös talousjohtajan esittelemään. 8:ssa peräkkäinen ylijäämäinen tilinpäätös. Vero% ja valtionavustukset ”yllättävästi” kohdallaan. 8 vuoden aikana on kertynyt 56milj€ ”Imatraylijäämä” kaupungille.

Selvennykseksi, ”ylijäämä” ei suinkaan tarkoita että kaupungin kassassa olisi tämän verran vapaata ”rahaa”. ”ylijäämä” on sijoitettuun vuosittain kaupunkikehityksen jne..

5$ …..9 minuuttia meni kaupungin tonttipolitiikan, muutama PUHEENVUORO, ”VANHOJEN VIRSIEN LAULAMISTA … rantaviivaa ei saa myydä”, ei saa myydä, ei saa myydä.

OMA ”HILJAINEN AJATTELU” IMATRALAISESTA RANTAVIIVASTA JA HYVINVOINNISTA KO. PUHEENVUOROJEN AIKANA..
– Imatra on EU:n ainut kaupunki joka laajenee sisään päin…
– Minusta kannattaisi käydä laajapohjainen keskustelu ”100km” rantaviivan omistuksesta. Kuinka ”100km” tulee, ”kestävän ympäristökehityksen”, lain ja asetuksen vaatimuksesta, pitää tuleville sukupolville kunnossa.
Subjektiivinen käsite ”KUNEUS” ON KATSOJAN SILMÄSSÄ vaatii aina rahaa… No.. ”KAUNEUS” SAA KARJALAISEN KATEUDEN KUKOISTAMAAN…
Kuka sitä haluaa ostaa? … Kuka haluaa pitää sen siistinä ? … Kuinka siistinä se tulee pitää päättää ”kaupunki” …. Kuinka ranta-aluetta käytetään päättää ”kaupunki” … kuka maksaa ranta-alueen KAUNIINA pidon ”kaupunki”.
– Ymmärrän hyvin yhteiset ranta-alueet ja niiden teoreettiset käyttömahdollisuudet. Esim. paljonko ”montako metriä”, Imatralainen käyttää, tarvitsee, nauttii, saa eliksiiriä., haluaa rantaviivaa…

– YMMÄRRÄN HYVIN MYÖS VARALLISUUDEN JA VARALLISUUSVERON KÄYTTÖMAHDOLLISUUDET.
SITÄ EN YMMÄRRÄ, ETTÄ VARALLISUUSVERO POISTETTIIN ja HALUTTIIN SYNNYTTÄÄ ”LAISKAN VARALLISUUDEN MARKKINAT” 1.1.2006…veikkaan että tämä päätöksen merkitys ymmärretään suomen kansantaloudessa 1.1.2021…

$1.2.3 ja 6.7$ …… eli 4min…kokouksessa meni yleiseen kohinaa… Taisi olla lyhyin kokous jossa olen Istunut tässä salissa…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top