17-19.11.2016 Brysselissä Miiapetran vieraana..

17-19.11.2016 Brysselissä Miiapetran vieraana..

Ohjelmassa oli tutustuminen EU JA KOMISSION KUIN MEPPIEN TOIMINTAAN.
Vierailu tapahtui kolmena päivänä. Mukana oli kolmisenkymmentä henkilöä pitkin suomea, pääjoukon oli Pohjanmaalta. Imatralta lähtö 16.11 klo 15, Kouvolan ja Lahden kautta klo 18 lentokenttähotelli Cumuluksessa…

DAY 1.
Lähtö aamulla aikaisin. Klo 05 herätys ja kone lähti 07.50 ja Brysselissä yhdeksän jälkeen..
Eka päivä meni ohjelman mukaan. Eli kentälle hotellilta klo 6 bussilla… Lähtöselvitys OK. Kansainväliselle alueelle ja sitten koneeseen.. Lento oli ajallaan jne…
Brysselin kentälle tulon jälkeen siirtyminen hotellille.. Kiertely oppaan johdolla Brysselin katuja ja nähtävyyksiä.
Yhteinen tilaisuus, jossa Miiapetra K-N esitteli joukolle tämän päivän EU tilanteen… Elettiin ohjelman mukaan … Hotellille ja hiukan vaatteiden vaihtoa ja sitten syömään. Liityimme seuraan ja saimme oppaaksi, ystäviksi RO ja JV ”Rovion ja Jälkiviisaat” ja sitten syömään.
OLIPA HIENO ILLALLINEN HYVÄSSÄ SEURASSA…

Day 2
Ohjelma käynnistyi klo 10.30 bussia odotellessa… Tuli 11.30 takseja joilla siirryttiin EU:n tiloihin joissa näkyi selvästi turvallisuuden tehostuminen viimeaikaisten tapahtumien johdosta. No yhdessä kokoushuoneessa virkamies, virkanaisen teki yleiskatsauksen kuinka SUOMALAISMEPIT TOIMIVAT EU:ssa. Miiapetra jatkoi kuin SDP, DEMOKRAATIT toimivat ja kuinka SUOMALAISET TOIMIVAT ajaessaan suomalaisten asioita EU:ssa.
Ruokailun jälkeen oli ohjelmassa ”kapinettikierros” ja kohteena oli Kataisen kapinetti. Katainen ei ollut paikalla oli Suomessa. Kapinettipäällikkö esitteli kuinka kapinetti toimivat ja kuinka esim suomen hallituksen ja eduskunnan tahtotilaa SUOMALAISISSA ASIOISSA AJETAAN…
– väkisin tulee mieleen että 5 miljoonan suomi ja 500 milj asukkaan EU ei aja samoja asioita kansan ja kansakunnan edun mukaisesti.
– kyllä se itsenäisyys kansa kohdalla rajoittuu ”kesäfestareiden” järjestämisen tasolle ja kaikki muu päätetään kansakunnallisesti EU:ssa.
751 MEPPIÄ… SUOMESTA 13… KOMISSAARIT ON EU:n virkamiehiä niinkuin JYRKI KATAINEN…
Sitten vierailu suomen BRYSSELIN EU taloon. Täällä käytiin läpi niitä arkisia asioita jotka koskevat suomea ja suomalaisia… Paluu takaisin hotellille klo 17-18. Osa taksilla osa metrolla.. TULIMME SATTUNEESTA SYYSTÄ METROLLA JA VIELÄ ”vierailu” SILLÄ ASEMALLA MISSÄ POMMIT PAUKKUIVAT VUOSI SITTEN.
KLO 19.30 syömään… Olimme vajaan tunnin myöhässä aikataulusta.. Illallinen oli maukas ja Miiapetra piti hyvän yhteenvedon pienine puheineen koko vierailusta.
Otin kameralle videopätkää siitä ”toriaukiosta”, en muista nimeä, jonka reunalla yhdessä isossa ”ravintolasalissa” olimme illastamassa… Kahden kapakan kautta hotellille.

Day 3
Aamupalan jälkeen Brysselin, Hotellin lähikatujen kautta ostoskaduille.. BÖRSSI keskuksen läheisyydessä.. Tämän jälkeen ostokset kainalossa hotellille josta bussilla kentälle… Lento 19.15 ja Helsingissä 22.50.. Lahden ja Kouvolan kautta Imatralla seuraavana (20.11) päivänä klo 18.00.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top