17.8.2015 SDP VALTUUSTON RYHMÄKESKUSTELUT ”EKA ASIALLINEN” ”TOKA KAAOS”

SDP VALTUUSTON RYHMÄKESKUSTELUT oli klo 16-17.20 ”asiallisen arvosteleva” mutta…
Tässä kokouksessa sdp:n valtuustryhmä teki päätöksen että pykälä 14§ kohdalta …..”valtuustoryhmä esittää yksimielisesti, että asia palautetaan kaupunginhallitukselle uudelleen valmisteltavaksi”…
Tästä on pöytäkirja

Asia meni näin valtuuston kokoukseen jne… mutta sitten lähti ”lapaset käsistä”..kaikki hallituspuolueet piti omia puolustelupuheita jne..
Miksi SDP ryhmän piti ”kääntää takkia” loppu metreillä ja jäi hämärän peittoon. Oliko ryhmyrin henkilökohtainen JOHTAMISEN tapa tehdä itsensä näkyväksi. Ehdotus palauttamisesta asia uudelleen valmisteltavaksi tuli väärältä puolueelta, ”vapaus seis” ja ”ryhmäpelon” johtaminen käyttöön, tapa toimia kun halutaa saadan idiootimaisetkin asiat läpi.

Mies miestävastaan ”taki” voidaan kääntää, mutta vain ”katsomalla silmiin” ja silloinkin sinä on oltava viisaus takana. Politiikassa takki voi kääntyä kuin ”lippu salossa”, vaikkakin tämä ei ole kuin ”politiikkaa” niin siitä huolimatta ”miehen” tulee ”sanastaan” pitää kiinni eikä se voi muuttua ”kesken lauseen” kuin naisen mieli. Pelolla käänättäminen ei kuulu tämän päivän johtamiseen.
Poliitisessa pelissä ja näihin liityvissä päätöksissä tulee olla rehellinen ainakin puolueen kollegoita kohtaan.
klo 16-17.20 kokouksessa sdp:n valtuustryhmä teki päätöksen ”valtuustoryhmä esittää yksimielisesti, että asia palautetaan kaupunginhallitukselle uudelleen valmisteltavaksi”.
En pidä siitä, että ryhmässä sovittu päätös ilman ”mielipideäänestystä” muutetaan arvailuksi ja sponttaaniksi ”selityspäätökseksi” ryhmyrin eri vapauksilla. Näin ptää tehdä kun tehdään politiikkaa.

tehdä epäviisaaksi ”kompromissiesitykseksi” jolla pyritään pelastamaan oma ”nahka”
No nyt pelastu Kaupungin hallitus… ja viisaus tuli KOK:lta.

SDP VALTUUSTON RYHMÄKESKUSTELUT oli klo 19-19.20 ”kaaos”
Kokouksessa klo 19 SDP:n valtuustoryhmä näytti ”marjonettiryhmältä”, joka pomppi kun pompotetaan.

ARMEASSA TÄTÄ SANOTTIIN ”SIMPUTUKSEKSI”. KOULUMAAILMASSA KOULUKIUSAAMISEKSI. POLITIIKASSA SITÄ SANOTAAN RYHMÄKURIKSI.

SDP VALTUUSTORYHMÄ, 2,5h aikaisemmin ryhmäpalaverissa, sopi
…. ”valtuustoryhmä esittää yksimielisesti, että asia palautetaan kaupunginhallitukselle uudelleen valmisteltavaksi” jne..
Takki kääntyi sponttaanisella tunteella ja toisten puolueiden retoriikapuheilla, kesken asian käsittelyn, ryhmyrin henkilökohtainen esitys, johon ryhmän olisi pitänyt sitoutua. Täysi ”kaaos”, ennalata suuniteltu ”ryhmyrinesitys” kuultiin salissa ja aikaisempi ryhmäpalaverin päätös .. ”valtuustoryhmä esittää yksimielisesti, että asia palautetaan kaupunginhallitukselle uudelleen valmisteltavaksi” oli edelleen voimassa olivat vastakkain. ”ryhmyrinesitys” voitti. Seuraavaksi ”ryhmyrinesitys” meni äänestykseen voitti KH esityksen.
Näin lopputulos oli aivan muu kuin mitä SDP valtuustoryhmä pääti 2,5h sitten.
”ryhmyrinesitys” ON KÄYTÄNNÖSSÄ ”EI MITÄÄN” JA KAUPUNGINHALLITUKSEN ESITYS VOITTI… ELI ON YHDEN TEKEVÄÄ MITÄ LAUTAKUNNAT SANOO KAUPUNGIN HALLITUS TEKEE VUODEN 2016 BUDJETI KAIKKINE PISTEINEEN JA PILKKUINEEN.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top