18.6.13 TELA, sovittu ylimääräinen kokous

18.6.13 TELA ylimääräinen kokous.
Rutiinit ensimmäiset kolme pykälää.
§93 poikkeamishakemuksesta 819, Helmikallio Huom… Lautakunta poikkesi TJ esityksestä ja myönsi poikkeusluvan..yksimielisesti… joskin lopullinen päätös menee Kaakkois-Suomen Ely-keskukselle.

§95 Teknisen lautakunnan käyttötalouden ja kunnallistekniikan investointien sekä kumppanuussopimusten toteutuminen toukokuu / 2013 A) käyttötalous mennä noin OK. mutta,
B) INVESTOINNIT vanhaan ja olemassa olevaan, KATUIHIN, PUTKISTOON, rakennuksiin jne.. EI TOIMI BUDJETIN MUKAISESTI.
TILAAJA- /TUOTTAJAMALLIN toiminta on AHDISTUNUT syystä tai toisesta.
Niillä talouden raporteilla jotka on TELAN käytössä Veikko esitti investointi rahojen käytöstä huolestuneisuutensa jo huhtikuun kokouksessa… Saman huolestuneisuus korostui Veikko ei ymmärrä tilannetta jos 8% vuosibudjetista on käytetty 18.6 … 800.000€ käytetty 10.000.000€:sta.. HUH, HUH.
ASIA ON KIRJATTUT 1.7.13 kaupungin hallituksen käsittelyy…jotain täytyy tapahtua muuten jää 6milj€ … 10milj budjetista käyttämättä HUHU,HUH.
ODOTELLAAN HALLITUKSEN REAKTIOTA…

§100 Perussuomalaisten valtuustoryhmän valtuustoaloite ”Määrärahan varaaminen pientalon purkukustannusten avustamiseen”, kuultiin mutta ei kannatusta. Eletään nykyisen käytännön mukaa..
§103 Kuntalaisaloite Koirapuisto Imatralle. Veikon toteamus, Tämä hyvä, sijoituspaikka Mellonmäki. Puumalassakin on koirapuisto ja toimii hyvin.
Seuraava kokous, elokuussa 2013

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top