2.6.2018 (23.4.2017 kopio) K-johtajan valinta ”monimuutuja mallilla”

23.4.2017 K-johtajan valinta ”monimuutuja mallilla”

Paljon on ollut liikkuvia osia kun valinta on edennyt
En tiedä onko koskaan Imatran kaupunginjohtajan valinta ollut tälläinen monimuutujamallin lopputulos.
Valinta käynnistyi 11/2016 virallisilla ulostuloilla ja nyt ollaan neljännen kuukauden lopulla 2017… Homma on vielä avoin ja päätös tulee tehtäväksi huomenna…

Taustoja on käyty on käyty monia miksi Hasu, miksi Vuolanne, Itse pidän tilannetta edelleen sellaisena että lätkäjoukkueen 3-4 ketjun miehiä kaikki. Vuolanne ja Hasu jäljellä kuin ”vaaliliito Hasun takana” oli nähtävissä joten oli tehtävä ehdokkaiden uudelleen arviointi:
HYVÄÄ JA KAIKKIA ”YLITSE MUIDEN” EHDOKASTA EI OLE ”HAKENUT TEHTÄVÄÄN” JA TÄMÄ ON YLLÄTTÄNYT MINUT JA EHKÄ MYÖS USEAMMAN IMATRALAISEN POLIITIKON.
ELI ”YLITSE MUIDEN JOHTAJAA” EI VOIDA VALITA KAIKESTA VALTUSTON YHTEISESTÄ HYPETYKSESTÄ ”meidän Imatra on hienossa kunnossa” HUOLIMATTA.
OSAAMMEKO MARKKINOIDA IMATRAA OIKEIN?
Onko meillä kaikki niin hyvin kuin mitä luulemme olevan? tätä kannattaa analysoida hiukan tarkemmin ja missä ”johdossa” on vikaa, vikaa, kun virkamiehet häviää Imatralta yksi toisensa jälkeen 

Toteamus 21.4.2017
Sdp ehdokas Vuolanne ei tule pärjäämään vaaliliitolle HASU (KOK, PS, KESK, jne…) etenkin kun tuli tiedoksi ettei pienpuolueet ei ole Vuolanteen takana …. ELI SE ON SIINÄ ja onko nyt ”oikea” ja ”vasen” Imatra muodostettu? 

MATIAS HILDEN…
Puumalan poika löytyi takaisin ehdokaskehään, sillä perusteella, että tämä oli IMATRALAISTEN YKKÖNEN UV:n kyselyssä ja hänellä on KIITETTÄVÄ tausta kuntajohtajana ja tämän minä tiedän.
– poliittisesti asiaa katsottaessa, miksi ehdokaana ei ollut VUOLANNE(SD) HASU (KOK) HILDEN (KESK) oli ihmetyksen paikka.
– blokkasiko KOK Hildeenin pois Hasun tieltä? En tiedä mutta siltä näyttää…
– miksi KESKUSTA ei halunnut HILDENIÄ kolmen joukkoon. En tiedä ja tämä minua ihmetytti eniten. 
En toki tiedä kun en ollut valitsijaryhmässä ja kolmen ehdokkaan joukko oli kuultavan hyvin, hyvin rajoitetun ajan.

VUOLANTEEN PSYGOTESTIN PYLVÄSDIAGRAMMIT OLI ”PARHAAT”,  MUTTA KUN EI KELVANNUT NIIN EI SITTEN.

NO NYT OLEN SIINÄ RYHMÄSSÄ, JOKA OSOITTA POLIITISTA JOUSTAVUUTTA JA EHDOTTAA VUOLANTEEN VAIHTAMISTA HILDEENIIN. Sen verran tunnen virkamiehiä Puumalassa, tiedän MIKSI HE EIVÄT HALUA LUOVUTTA HILDENIÄ IMATRALLE.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.