1.6.2018 (21.3.2017 kopio) toistoa Imatran kaupunginjohtajan ”10min” valinta

1.6.2018 (21.3.2017 kopio) toistoa Imatran kaupunginjohtajan ”10min” valinta

SD valtuustoryhmälle osoitettu kutsu tulla kuulemaan ehdokkaita klo 17-19.

Oli miellyttävä kuulla ja nähdä HEIDÄT kaikki. Jokaisella ehdokkaalla oli 1/2 tuntia aikaa esittää omat ”tarinansa” omine vahvuuksineen.

TAUSTAT asialle..
Puolen vuoden, LEHDISTÖN ”repimien”, otsakkeiden ja ”juttujen” perusteella luokittelin kaikki hakijat ”vilttiketjun” miehiksi.Kahdella hakijoista ei vakinaista työsuhdetta, ”freelancer of a job”, yksi tasapainoisessa työssä, sama lätkätermeillä ilmaistuna:…  he ovat ”kolmosketjun” miehiä ja hyvästä maalivahdistakaan ei NYT ole kysymys…. ja NYT on viimeistään selvää että TÄNNE ei ”halua” sellainen OMAN ARVONSA TUNTEVA JULKISEN HALLINNON YKKÖS ”CENTTERI”, jota esim. minä haluaisin.

TÄNÄ PÄIVÄNÄ” JA TÄLLÄ TASOLLA OLEVISSA HENKILÖVALINNOISSA TEHDÄÄN AINA PSYGOLOKISET TESTIT.

TESTIN YHTEENVETO
Konsultin esittämien ja testitulokset paperilla, 10 min yhteenveto ei sano yhtään mitään, jos näiden kanssa ei ole aikaisemmin ollut missään tekemisissä. Pikaisesti arvioituna hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi kolmen henkilön testituloksen perusteellinen analysointi ottaa aikaa 2-4 tuntia.

OMA ”10” MINUTIN OPERAATION TULOKSENA HENKILÖKOHTAISTEN OMINAISUUKSIEN PAREMMUSJÄRJESTYS MUODOSTU 60% TODENNÄKÖISYYDELLÄ SEURAAVAN LAISEKSI:
– paras arvosanan 8+
– kakkonen arvosanan 8
– kolmonen saa arvosanan 7,5

EHDOKKAIDEN HENKILÖKOHTAINEN ESITTELY
Tämä henkilökohtainen esiintyminen oli normaali henkilöhistorian esittely, oma tarina omasta itsestään oli hieno juttu ja OK… Itselläni oli kolmelle ehdokkaalle yksi kysymys kullekkin liittyen heidän kertomaansa omasta itsestään ja suhtautumisesta Imatran kehitykseen..

MEDIASTA KUULTU JUTTU ON MEDIAN ”JUTTU”
Lehdistö ja media tekee juuri sitä kaupunginjohtajan valinta ”SIRKUSTA” mitä ”SIRKUSKANSA HALUAA”. Välillä ja väistämättä tulee päällimmäisenä mieleen näitä ”kuka juoksi ja kenen perässä” juttuja lueskellessa sanonta ”sitä saa määrä tilaa” ja jokainen ostaa liput sellaiseen näytökseen josta tykkää..

Toki viimeaikaiset lehtikirjoitukset kaupunginjohtajan valinnassa ovat olleet sitä mitä IMATRA ARVOINEN ”KAUPUNKI julkisuus” tarvitsee… ei me voida ”KAKKIA” omaan pesään loputtomasti, nyt täytyy ”lapioida” pois päin.

EDELLEEN OMA MIELIPITEENI,
– ONKO JATKOAJAN KÄYTTÖ MAHDOLLISTA?
– ONKO KOLMAS KIERROS MAHDOLLINEN?
– KAIKKI ON MAHDOLLISTA JA AIKA EI LOPU MAAILMASTA.

MUTTA NYT TULEE SAADA PÄÄTÖS ”NÄISTÄ” JOHTAJISTA.
PARAS JOHTAJA JAKKARALLE …. SEURAAVAT PÄÄTETTÄVÄT ”KAUPUNGIN ASIAT” ODOTTAVAT JO KYNNYKSELLÄ.

Huom… Yksi yksityiskohta pisti silmään hakijoiden haastattelussa. ”olen erittäin muuntautumiskykyinen johtaja” … TOIVOTTAVASTI YMMÄRSIN ASIAN OIKEIN…eikä niin että ”naisenergia vie johtajaa kun pässiä” narussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top