20.10.2015 ”näkemykseni” 25.10 SD ryhmäkokoukselle

Veikko on ”Obamaa tapaamassa” ja palaa Imatralle 2.11. Eli en osallistu 25.10. kokoukseen.

Yleistä
”Peräpenkistä katsottuna” vuoden 2016 talousarvio on ”arvausta ja kuuntelemista”. Toivoisin kaupunginjohtajan ja talousjohtajan, heidän kalenterin mukaan, kokoukseen vastaamassa SD ryhmän esittämiin kysymyksiin.

Uskon ”Kaitsun” näkemykseen ja seminaarissa kuultuun ”parhaaseen arvauksen” Imatran talousarviosta vuodelle 2016.

Veikon ajatukset viimepäivien kuulemisesta:

”Löysä raha” laittaa talouden lipsumaan, tavoitteet tuppaavat karkaamaan …. ja julkisuuden ”holtittomasta taloudenhoidosta” hoitaa lehdistö.

Ole ”tiukan talouden tukia”, jossa lisärahaa haetaan perustellusti ei ilmoitusluontoisesti. ”Tyttärien” tavoitteet, talous ja tulos, mahdollisimman avoimesti esille niin kuntalainenkin luottaa toimintaan.

Imatran kaupungin vuosien 2016 – 2017 talouden tulokset ovat tuloksen tekijöille näytön paikka … Näistä rakentuu kuntalaisen usko tulevaisuuteen.

”Velka” on tämän päivän ”sana”. Tämän kaikki ymmärtää ja tällä ”tunnemaailmalla” päätöksiä pyöritetään. Velka on ”veli” otettaessa ja ”veljen poika” maksettaessa on mielestäni hyvä sanonta.

Päätökset SOTESTA ja itsehallintoalueista tekee valtakunnan ”oikea siipi”. Imatran asioista 2016-17 ”vasensiipi”.
Nyt Imatralla, hyvät päätökset hyvästä hallinnosta, tarkalla talousarviolla 2016 ja pienillä fiksauksilla vuoteen 2017, niin kuntalainen kiittää SDPtä
– jos SDP haluaa julkisuuteen näin kertoa.

Politiikkaan katsottaessa kuntavaalit on ovella, no rappusilla kuitenkin ja kovat päätökset maan hallitukselta, maan asioista, on vielä tekemättä.

Poliitikon muisti on ”kanan muisti”, palkallaeläjällä taas ”norsun muisti”. Palkansaaja kuuntelee, kuinka minun ostovoimalle ja maksukyvyllle tulee käymään !!

Tulevissa kuntavaalissa menestyminen on sdp:stä itsestään kiinni, ei riitä että tulee ”ääniä” täytyy olla myös laajapohjaista suoraselkäistä sanomista ja osaamisella tehtyä tekemistä. Itseään arvostava ”kuntakonsernilainen” kyllä näkee julkistalouden muutosvauhdin, vaikka ymmärtämisessä onkin hiukan vaikeuksia.

Nyt julkikerrotuilla sanoilla … mm. ”Luottamus” sanalla tai käsitteellä tulee olemaan suuri merkitys vuosien 2017 – 2019 menestymiselle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top