20.2.2015 Edelleen 19,2 % SDP kannatus on mahdollinen… mutta vaatii parempaa joukkuepeliä jne..

Edelleen 19,2 % SDP kannatus on mahdollinen… mutta vaatii parempaa joukkuepeliä jne..

Kannatusjulkaisu KOSKENKAIKU ”EI HUONO”….
Imatra SDP:n johtajuus on ottanut ½askelta eteenpäin, vaikkakin lause, ”ei ole pakko jos ei taho” sopii myös Imatran ”3D” yhdistymisen strategiaan kuin kuntaliitos ”tussarointiin”. Tulevaisuudessa järjestöjen toiminta ja talous pakotta myös ”poliittisia järjestöjä” yhdistymään eli integroitumaan. Integroituminen tuo ”voimaa” lissää oikein johdettuna. Harmi vaan, ettei vapaamielistä, joustavaa, epäitsekästä, johtajuutta pystytä vapaaehtoisesti yhdistämään Imatran sosiaalidemokraattisessa yhteistyössä. Eli ei uskalleta astua yhteiseen tulevaisuuteen, pelätään mitä tapahtuu omassa ”sisäpolitiikassa”, on turvallisempi pysyä ”käsi nyrkissä” omissa poteroissa.
MUTTA NYT ON OIKEA HETKI JA NÄYTÖN PAIKKA. Tämän kevään vaalit, jossa Imatran SDP:llä yhteinen MAALI, eli ”Imatralainen SDP edustus on saatava eduskuntaan”.

…. ”KOSKENKAIKU 2015” julkaisu on 100% hyvä IDEA.
Harmi, että ”KOSKENKAIKU 2015” on tehty 40%:n kunnallisvaalissa saamalla äänimäärällä, 7+2 henkilöllä. Tämän päivän kansalaisdemokratian yhteistyön, ”yhteen hiileen puhaltamisen”, hyvänä arvona pidetään 70%.Miksi tähän ei pyritty kun ko. julkaisua toteutettiin, eikö haluttu vai eikö suostuttu ? Hyvä (70%) arvo olisi ollut helposti saatavissa lisäämällä kolmen henkilön kirjoitukset ko. julkaisuun.
Miksi näin ei tehty ? vai oliko kirjoituksien tarkoituskin toisenlainen ? Viisauden sekä sivistyksen näkökulmasta, olisi ollut luonnollista saada äänikuningataren, Kaupungin valtuuston puheenjohtajan kirjoitus ko. julkaisuun. Tätä varmaan moni lukija ja SDP fani ihmettelee.
…. Joukkueella, josta keskushyökkääjä ja pari pakkia puuttuu, ei tehdä voitto ”maalia” ja liian monesti ”omissa soi”. Eli annetaan vastustajalle jo valmiiksi voittoon avaimet…

Pakkoratkaisulla …. katkaisu 10 vuoden kannatuksen ”alamäkeen”
Ring, Ring, Ring …. SDP … kelloa on soitettava silloin kun on pakko ”herätä”
Viimevuoden SDP:n puoluekokouksessa vuodatettiin ”naisten kyyneleitä”, kun Jutta vaihdettiin tiukalla äänimäärällä Anttiin. Näin oli ”pakkoratkaisulla” katkaistava 10 vuoden kannatuksen alamäki.
Antti on tehnyt rehellisesti, ”ilman koruja ja lauseita”, hyvää työtä. 14%:sta on tultu 17% ja nyt tarvitaan se oikealle kadonnut ”viisas” naisenergia takaisin Antin, kuin myös Imatralla, Jukan tueksi.
Jutta Urpilainen on vetämässä henkeä, ”ottamassa dataa” ja teettämässä analyysejä tulevaisuutta varten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top