20.2.2017 Valtuuston ”puheenjohtajan” vaihtokokous

20.2.2017 Valtuuston ”puheenjohtajan” vaihtokokous
SD valtuustoryhmän kokous
Klo 16.30 – 17.15.
”Höh ja häh….
Perusteluja omilta KH jäseniltä, kuka on paras kaupungin johtajaksi ja, että huomenna on Kylpylällä tilaisuus, jossa on yksi kaupunginjohtaja ehdokkaista SD valtuustoryhmän kuultavana. ON AIVAN TYPERÄÄ, ETTÄ VALTUUSTORYHMÄN PUHEENJOHTAJA ILMOITTA NYT JA TÄSSÄ, ETTÄ HUOMENNA ON OLTAVA KUULEMASSA YHTÄ ”EHDOKASTA” ???? Tähän kaikkeen henkilökohtaiseen ”valinta” suhrumointiin sotketaan vielä Imatran SD valtuustoryhmä..

OMAT MIETTENI:
”TAIVAS VARJELE P-Korean TULEVAISUUDELTA”
– Ilmeisesti ”jotkut” taas kerran päättivät K-JOHTAJAN valitsijaryhmän jäseninä, ettei muita tarvitse kuunnella. ”Vuollanne on paras demari” kaupungin johtajaksi. No ”tämä” pitää paikkansa ainakin just nyt.
– Aikaisempi demariehdokas Pokki ei täyttänyt hakukriteerejä.. Eikä ”kyläpäällikköpelin” pelisääntöjä voi muuttaa kesken peliä jne… Onko joku ”sopinut” ja ketkä jotkut ovat luvanneet KJpaikan Pokille? tämän asian JULKISUUDESTA on pitänyt huolen KOP:n puolueeton lehti ”VuoksenUutiset”, Mr. Pokin myötämielisellä avustuksella.

LOPPUTULOS..
– kaikkien ”Pokkikirjoitusten” ja muun julkisuuden yhteenvetona sopii kysyä olisiko hän ollut Imatran kyläpäälliköksi PÄTEVÄ…
Itse ja uskoisin että SD valtuustoryhmä haluaisi kuulla NYT EHDOLLA OLEVAA ”kahta” muutakin ehdokasta, psykologisten testitulosten yhteenvedolla lisättynä ennen lopullista päätöstä. Tälläinen menettely kuuluu hyviin tapoihin ja:
– MEILLÄHÄN ON DEMOKRATIA JA TASA-ARVO, OMISSA DEMARI ARVOISSAMMEKIN, voimakkaasti korostettu ”ISMI”.
KAKSI + yksi FAKTAA Kaupunginjohtajan valinnassa,
1. ”18 toveria” tarvitsee ”4 kaveria” avuksi. ELI ”JOKU” on saatava kaveriksi jos meinataan asia maaliin saada.
2. ”Huonolla” johtajalla EMME TULE MENESTYMÄÄN
(+1). Tulevaisuuden 2017-2020 ”poliitinen ohjaus” ratkaisee Imatran tulevaisuuden monessa, monessa asiassa. TÄSSÄ OHJAUKSESSA TÄYTYY OLLA YHTEISTYÖKYKYISIÄ, KUUNTELEVIA JA LUOTTAMUKSEN ARVOISIA JOHTAJIA.

Itse valtuuston kokous klo 17.30-19.00
Asia Otsikko Sivu

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.2 Pöytäkirjantarkastajat. 3 Ilmoitusasiat OK,OK,OK.

4 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valinta. Kaupunginhallituksen esityksen mukaan…. EI NIINKUIN SDP KUNNALLISJÄRJESTÖN KOKOUS 12.2 PÄÄTTI. Eli mitään ”medialeipää / kuntalaisille sirkushuvia” ei kukaan eikä mikään poliitinen ampitio, yksilöesiintulo halunnut KAUPUNGINVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAKYSYMYKSESTÄ enään järjestää. Kyllä tähänkin olisi kuntalaki ja Imatran hallintosääntö antanut vielä mahdollisuuden.

5 Hyvinvointilautakunnan varajäsenen valinta.6 Etelä-Karjalan liiton maakuntahallituksen varajäsenen valinta OK, OK.

7 Imatra tekee tulevaisuuden -strategian toimeenpanosuunnitelma 2017 – 2020. OK. Kyllä tämä on suurin piirtein strategia. Kyllä konkretia puutuu, vaikka parempi kun tyhjää parempi strategia ”paperi”.
8 kpl puheenvuoroja. Itse arvostelin lausetta, sivulla 27 ” vähintään kerran valtuustokaudessa tämä paperi tulee tarkasteluun” jne… VÄISTÄMÄTTÄ TULEE MIELEEN IMATRAN KAUPUNKIINFRAN KORJAUSVELAN ..NYT 120 milj€.. SYNTYMISEN SEET.
Millainen strategian toimeenpanosuunnitelma tässä aikoinaan on ollut kun nyt 3milj€/vuosi se kestää 40 vuotta…
– EI PIDÄ KIRJOITTA PAPERILLE MITÄÄN SELLAISTA JOKA ANTAA MAHDOLLISUUDEN PAETA VASTUUTA…

8 Imatran YH-Rakennuttaja Oy:n takaushakemus. 9 Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite: Ostotilausjärjestelmän käyttöönotto.10 Vaikutusten arviointi ja asukasosallistuminen osana päätöksenteon valmistelua. OK,OK,OK.

11 Valtion työllisyyspaketin vaikutukset työllisyyden edistämiseen. OK. MUTTA TÄSSÄ JOS MISSÄ NÄKYY SELVÄSTI, ETTÄ OIKEA KONKRETIA PUUTTUU TYÖLLISTÄMISESTÄ.PUHEET ON PUHEITA JA TEOT KAUKANA PUHEISTA… IMATRAN KAUPUNKI PALAUTI, N. 2milj, TAKAISIN TYÖLLISYYDEN HOIDON RAHOJA VALTIOLLE…EI SEN ENEMPÄÄ KAPITALISTIA KUIN SOSIALISTIA KIINOSTA LÄHES 25% nuorten työttömyys…

Hiukan erikoinen kokous.. Ihan OK..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top