20.4 E-Saimaan kirjoitukseen toteamus.. Imatra terveydenhuollon tekemisen ”henki”

Jätehuolto on vielä hanskattavissa, koska asiat ovat ”avoimia” luottamushenkilöille.
Etelä- Saimaan kirjoitus 21.4. Huonosta hengestä ja henkilöstön kohtelusta Imatran terveydenhuollossa, taisi sanoma kohdistua hiukkasen muuallekin. Tämähän, artikkelin asia on kaikua ”kauempaa” jne.. Oletan että päättävät poliitikot ja esittelevät virkamiehet sekä terveyden ja hyvinvoinnin lautakunta tietää mitä Imatralla ollaan oikeasti tekemässä.
Lääkäri A ja Lääkäri B lähtö Imatralta 2012 ei ollut sattuma, eli päätöksiä terveydenhoidon linjauksista on lyöty lukkoon 2011-2012 ja nyt kiireellä 2013 yritetään sorvata budjettiraameissa jotain ”järkevää” niin organisaatiossa kuin palvelurakenteissa. Voisinpa lyödä vetoa, että terveydenhuollon ”mopo” karkaa käsistä ja ”sairaslomat lisääntyy” eikä haluttua palvelutasoa pystytä ilman rekrytointia ja kustannuksien nousu pystytä pitämään. Virkamiehen avoimuus johtamisessa on hiukkasen ”haparoivaa” kun asioita julistetaan kuntalaisilta eli palveluiden tarvitsijoista ”salaisiksi” ja palveluiden tuottajat ovat ”silmät pyöreinä” kaupungin kompetenssittomuudesta, samoin Eksote joka ihmettelee Imatran kirkkoveneellä huopaa / souda toimintaa.
Palveluiden tarvitsijat kysyvät palvelun tuottajia, laatua ja määrää jne… Valitettavasti salaisuuden ”verho” raottuu koko ajan kuntalaisille olkoon organisaatio ja tilaaja/tuottajamalli missä tilassa hyvänsä, asiakas tarvitsee toimivaa palvelua eikä selityksiä budjetti on tiukka ja virkamies päättää. Etelä-Saimaan artikkeli ei ole Imatralaista käsialaa, rohkeus tuohonkin asiaan, asian julkisuuteen saattamiseksi tarvittiin Ruokolahden puolelta.
Kiitos Ruokolahden Eukko

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top