21.8.2017 KAUPUNGIN VALTUUSTOKOKOUKSEN ”PÄIVÄ”

21.8.2017 KAUPUNGIN VALTUUSTOKOKOUKSEN ”PÄIVÄ”

21.8.2017 Kaupunginvaltuuston kokous + muut.
Klo 12-13 Valtuustoryhmien puheenjohtajien kokous.

Kaikki paikalla. Listan mukaan edettiin ja ainut poikkeama joka tuli esille oli ehdotus ”juoksijan” näköispatsas Ukonniemen liikunta ”pyhäkön”, liikenne ympyrään, urheilun stadionille jne… Tuli mielee ”HAKUVEIKON PATSAS ja VEIKKO HAKULISEN TIE KORKALOVAARAAN VALKEAKOSKELLA” Kaupunginjohtaja otti asian eteenpäin viennin omaan ”piikkiin”, … muuta höpinä asioiden täytteeksi.

Klo 16 SD valtuustoryhmän kokous.
Paikalla 16 henkilöä. Sama lista mitä oli 17.8. Pykälät 3-4, 5, 6 keskustelussa useamman valtuutetun toimesta.
– $3 ja $4 PULLIAISEN TALO- JA TONTTI ”ASIA”. SD valtuustoryhmä kyllä ymmärtää mitä TÄYTYY SÄILYTTÄÄ TULEVILLE SUKUPOLVILLE JA MITÄ EI JA YMMÄRTÄÄ MYÖS SEN MITÄ OIKEA KAAVOTUS TARKOITTAA IMATRAN KAUPUNGINTALOUDELLE.
– $5 Yhteistyö projektit yli valtakunnan rajojen ja näihin liittyvät rahoitukset. Tähän ”lisää informaatiota” ja tämä keskustelu tulee käydä valtuustosalissa jotta kaikki myös uudet valtuuston jäsenet kuulevat esityksen.
– $6 Luottamuspaikkojen täyttämisessä etiikka, moraali, esteellisyys näyttää alkavan unohtua. Miksi POLIASIAIN NEUVOTTELUKUNTAAN ehdolle virkavallan edustajan eli ”VELI VALVOO VELJEN TOIMINTA” MISSÄ ON G22 ESTEELLISYYS JA MORAALI, USKOTAVUUDESTA PUHUMATTAKAAN myös tästä keskustelu tulee käydä valtuustosalissa.

Klo 17.30 Imatran kaupungin VALTUUSTON ENSIMMÄINEN ASIAKOKOUS SYYSKAUDELLA 2017.
43 valtuutettua paikalla. Normaalit rituaali ja sitten päivän aiheisiin. Uusi tiedotuspäällikkö esittäytyi kohdassa 2…

$3-4 PULLIAISEN TALO- JA TONTTI ”ASIA… ei synnyttänyt keskustelua. Hyväksyttiin ja kyllä ”salin väki” tietää mikä on tarpeellista ja mikä tarpeetonta.

$5 ..Yhteistyö projektit yli valtakunnan rajojen… Kyseessä on kaksi, ”tiedon ja taidon” sekä ”logistiikan” yhteistyöhankkeet. Prosessin vetäjä kertoi, hankkeiden tilanteet jne… Tämän tyylinen yhteistyö on Imatralle tärkeiää. Rahoitus hankkeille haetaan kaikilta osapuolilta joka perustuu RUS JA EU rahoitus osuuksiin, sekä EU, E-K, IMATRA rahoitus osuuksiin. Kaikkien täytyy hyväksyä omat rahoitusosuudet ennenkuin hankkeiden ”starttaa” NYT PÄÄTETTIIN HYVÄKSYÄ IMATRAN RAHOITUSOSUUS.
Puheenvuoroja n.20kpl, 3 pöntöstä ja loput 2min puheita..
Oma kannanottoni 2min: nämä ovat niitä hankkeita joihin meidän on lähdettävä HETI kun todetaan, että se on paikallisesti järkevä … TÄMÄ ON RAJAKUNTIEN RAHAN LÄDE JA MAAKUNNAN MAHDOLLISUUS eli käyttäkäämme EU:n tuoma etu E-KARJAAN maakunnalle viisaasti ja oikeisiin hankkeisiin.

$6 ….POLIISIASIAIN NEUVOTELUKUNTAAN JÄSENET….
Keskustelua käytyyn valtuustosalissa, puheenvuoroja 6kpl niin ”oikealta” kuin ”vasemmalta”. Ensimmäisen piti ”veikkoh”:
Luottamuspaikkojen täyttämisessä etiikka, moraali, esteellisyys eivät saa unohtua. Miksi ”OIKEA PUOLI” laittoi POLIASIAIN NEUVOTTELUKUNTAAN ehdolle virkavallan edustajan eli ”VELI VALVOO VELJEN TOIMINTA”. MISSÄ ON JATKOSSA G22 ESTEELLISYYS JA MORAALI, USKOTAVUUDESTA PUHUMATTAKAAN .. tätä sopii kaikkien kuntalaisten kysyä…
Vastausta ja kommenttia tuli ”oikealta”, sitten ”vasemmalta” ja ”oikealta”.
No esitys hyväksyttiin … lain vastaista päätöstä ei ole tehty, mutta ”harmaalla” alueella liikkuminen koittelee G22 ryhmän (KOK,ps,kesk,VIH) päätöksiä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top