21. 8 SD valtuustoryhmän kokous

Kokous kylpylällä 17 – 20.30
Pyynöistä huolimatta ei tullut Agendaa
Aiheena
1. Eksote ja näihin liityvät maakunnalliset kokoukset ja keskustelut.
Kyllä tässä E-K terveyden- ja hyvinvoinnin palveluissa häiritsee ”tietämättömyys” ja luulemisella tehdyt oletukset palveluiden tulevaisuudesta. Virkamiesten valmistelussa mennään ”pylly edellä puuhun”. Kuntien kantokyky on latvaoksilla ja kuntalaisten palvelutarve tyvipäässä. Aito kehittäminen lähtee tyvipäästä, eli kuntalaisten tarpeista jossa on n. 40 muutujaa… katsotaan kokonaisuus mihin kantokyky riittää. Huonoista palveluista ei kannata maksaa mitään…
2. Psykiatrinen palvelu nyt ja tulevaisuudessa Imatralla.
Tämä on juuri siinä mallissa mitä Ex-ylilääkäri on lehtien palstoilla kertonut. Mikäli ammattilaisia ei kuunnelle tarkoin ja virkamiespäätökset astuvat voimaan niin hoidon tarve lisääntyy n. 30%, laadun hallinta karkaa käsistä ja putoaa n. -60%kustannukset kohoavat ”pilviin” n 200% verrattaessa vuoden 2011 vastaaviin arvoihin.
2. Imatran kaupungin paine veroäyriin nyt ja tilanne 2014 – 2015, verrattuna ympäristöön..
Viisi korttia joilla tulisi pelata oikein. 1.Imatran tase on (***) 2.Vero % on (***) 3. Kaupungin velka (**) 4. Kuntauudistustilanne (*) 5. Soteuudistuksen tilanne (**)
Terveyden ja hyvinvoinnin tulevien ratkaisujen toteuttaminen on Imatralaisten omissa käsissä joka ei tarvitse vero% nostoa. Poliitiset kortit on pelattava yhteisellä viisudella ei yksilöjärjellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top