22.10.2014, 3 SDP järjestön, kunnallisjärjestön kokous Klo 18 – 20

22.10.2014, 3 SDP järjestön, kunnallisjärjestön kokous Klo 18 – 20.15. Imatrankoskella ja Ay-tiloissa.
AN eli pj, veti tilaisuuden… Hyvin vedetty… MN sihteerinä hyvä.
Kokouksen agendan olin pyytänyt, halunnut jo aikaisemmin sähköisenä? Kokouksessa ohjelma jaettiin paperilla OK. Miksi kokouksesta PUUTTUI NYT järjestöissä ääntä pitävä joukko (henkilöt IN, AL, PR, MV, TWJ, AS, JK, HN) …. kun nyt KH:n joukko oli paikalla, ja KUN muutama entinen kunnallisvaikuttajakin oli tekemässä kysymyksiä.
Yksi asia on pistänyt erikoisesti SDP:n joukkotilaisuuksissa minun silmääni. KESKUSTELEMISEN JA KUUNTELEMISEN TAITO, ETENKIN SILLOIN KUN OLLAAN VOIMAKKAASTI ERI MIELTÄ JA VAADITTAAN ”VIISAITA” PÄÄTÖKSIÄ, ON LUVATTOMAN HEIKKO…. ”monta järkeä ja yksi viisaus” täytyy ymmärtää …ja käyttää.
Miksi joukko (henkilöt IN, AL, PR, MV, TWJ, AS, JK, HN) puuttuivat ?????????
A) agendan puuttuminen kokouskutsusta ”ei ole tätäpäivää”.jaettiin paikalla ok..
B) Ei aktiiviset ja liikkuvat ihmiset viitsi tulla kuulemaan ”tyhjänpäiväistä jorina”, haluaa tietää mistä keskustellaan ja kuka puhuu
C) Informaatio ”asiaan” on luettavissa tuoreena viestinnässä ja on elettävä nyky säännöillä, …. Tilaisuuden agenda etukäteen ja tilaisus läpi ”nyrkkisäännöllä” KOKOUKSISSA, alustus 25% ja keskustelu 75%, TIEDOTUSTILAISUUS alustus 75% ja kysely 25%.
Pj. piti keskustelun hanskassa. Tilaisuus osoitti jälleen kerran kuinka vähän yhteisöllisen asiat kiinnostavat kun yksilölliset asiat ja hyvinvointi on riittävällä tasolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top